Itt miért nyilatkoznak sokkal szigorúbban arról, hogy mennyi tanulással lehet valaki szoftverfejlesztő?
Ismerőseim szerint nagy a hiány, ezért nyilván kell tdás, akarat meg rengeteg, de azért kevésbé képzett embereket is keresnek már.
Elkeztem körülnézni és hát ugyanezt tapasztaltam.
Az itteni válaszolók szerint meg inkább szakirányú egyetem, de ha nem is, akkor is évekig tartó, napi több óra tanulás...
Pedig rengeteg tanulàs kell kérdező:
Egyetem+önkèpzès+perfekt angol+szakmai tapasztalat szerzèse egyetem alatt+soft skillek.
Ha igazi fejlesztő akarsz lenni,ès nem valami kóder segèdmunkàs.
Èn konkrètan 19-25 èves koromig edzèsen kívül semmi se csinàltam csak fejlesztettem magam,hogy elèrjem a normàlis fizut.
Mai napig is kèpzem magam,minden tèren soft meg hard skillekben,mivel vezetővé vàllàahoz ez is kell.
Kőkemènyen àldozatokat kell hoznom,hogy magas fizukat kapjak.
Jó, én csak normális munkát szeretnék, ahol tanulhatok, fejlődhetek.
Jó fizetést csak később, vezető pozit soha.
Utolsó, ez mit jelent?
Én csak dolgozni akarok, mert nagyon szeretek programozni + unom a biorobot munkát.
Igen, szeretnék bruttó 800 ezret, ki nem?!
Majd eljön ennek az ideje
Kedves Kérdező!
Én nem akarok vitázni, ha szerinted így van, akkor bizonyítsd be, hogy így van. Ne menj egyetemre, ne menj OKJra, ne menj bootcampre, tanulgass otthon, aztán jelentkezz állásra, és szólj ha felvettek és lejárt a próbaidőd!
Ha szerinted sokkal szigorúbban nyilatkozunk, akkor rajta, bizonyítsd be, hogy nincs igazunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!