Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet, hogy hónapokig nem...

Lehet, hogy hónapokig nem lesz munkám? (Budapest)

Figyelt kérdés

Felmondtam a semmire, de egész felmondási időbeen aktívan kerestem állást.

A fizetési igényemet egyre alacsonyabbra vittem, már nettó 130 van kiírva a Profession-ön (amnyiért kezdtem dolgozni anno a jelenlegi helyemen).

Már jelentkeztem betanított munkára, eladónak is.

Mindössze 2 interjúm volt és alig hívnak be valahova.

Kétnaponta egyszer cseng a telefonom, akkor is előszűrés....

2019. márc. 21. 15:20
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Jó, én meg a kényelmes irodában akarok ülni, akár kevesebbért és akkor csavarozni (meg akkor tönkretenni a szervezetemet éjszakai melóval, amikor világéletemben még bulizni is majd' elaludtam éjjel), amikor más nincs.

Igen, FOGOK csavarozni, ha más nem lesz.

2019. márc. 21. 18:03
 22/29 anonim ***** válasza:
51%
fogsz is:)
2019. márc. 21. 18:39
 23/29 anonim ***** válasza:
51%
Miért nem tanulsz, ha kényelmes munkát akarsz csinálni?
2019. márc. 21. 18:44
 24/29 A kérdező kommentje:

Valószínűleg fogok, igen.

Tanulok. Szerintem írtam.

Miért nem olvasol kötekedés előtt?

2019. márc. 21. 19:15
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Átfutottam a hsz-eket, de még mindig nem tudom mi a végzettséged. Csak azt, hogy rinyálsz. Mindegy, mindegy, mindegy... jajj már mindegy... jajjmár jaj.

Fogd szépen magad, nyiss egy új kérdést pár nap múlva, írd le milyen végzettséged van, és kérdezd meg, hogy tudna-e ajánlani valaki valami melóhelyet pesten. Milyen cégeknél érdemes próbálkozni... Az itteni csevej után, ha tudnék neked melót sem mondanám, mert eddig csak azt láttam, hogy rinyálni tudsz. Hál Istennek anonim az oldal, így próbálkozhatsz újra...

Azzal meg, hogy te akár 130-ért is dolgozol diplomával... Ebből az jön le egy HR-esnek, hogy nem kellesz sehova se, és már totál kétségbe vagy esve. Azt fogja gondolni, hogy ennek bizony oka van, és ő sem fog felvenni - még akkor sem, ha amúgy szimpi voltál neki... Profession-ön nem igazán hirdetnek olyan cégek, akik 200ezer alatt adnak fizetést pesten...

2019. márc. 21. 19:57
 26/29 anonim ***** válasza:
93%
Te nem megoldásért jöttél ide, hanem nyávogni. Az elején még fel akartam ajánlani, hogy átnézem a CV-d, de nem lenne értelme, mert te nem akarsz dolgozni.
2019. márc. 21. 19:59
 27/29 A kérdező kommentje:

Tök irreleváns, hogy mik a végzettségeim.

Megpróbáltam velük elhelyezkedni, nem sikerült. Ott jobb volt a behívási arány, ott inkább már eleve nem volt hova beadni. Plusz ott írtam kísérőleveleket, szívhez szólót, minden.

Mostmár nem is érdekelnek.

Új dolgot tanulok, de az új dologgal még minimum pár hónapig nem fogok tudni elhelyezkedni.

Irodai adminisztrátorit szeretnék (abban van tapasztalatom) és igen, nyafogok, ha nem sikerül.

Linkeltek itt SSC-t, meg is néztem, jelentkeztem is, ahova nem kértek speckó végzettséget és valóban csak középfokú angol kell.

Leírtam, hogy igen, OK, akkor ha minden kötél szakad, el fogok menni a Mekibe személyesen.

Lenne pénzem pár hónapot itthon lenni, de nem akarok.

További degradáló kérdés?

2019. márc. 21. 20:08
 28/29 anonim ***** válasza:
51%

Azt írod kb 3 hete keresel, és már így ki vagy égve tőle...?

Na mindegy, az is megoldás hogy amikor lejár a felmodásod, következő munkanap szépen bebattyogsz a Munkaügyi Központba, kéred hogy vegyenek nyilvántartásba, és érdeklődsz hogy jogosult vagy-e valamilyen támogatásra x ideig (attól függ mennyit dolgoztál az elmúlt azt hiszem 2 évben).

Ott is lesznek állásajánlatok, bár tényleg ez a boltos, raktáros, stb. de próbálkozhatsz.

Egyébként valóban nem írsz semmit, amiben tudnánk segíteni, csak panaszkodsz. Írod pld hogy excellel foglalkoztál, ha egy közepes tudásod már van (pivot, 1-2 tucat függvény, nem csak a teljesen alapok, ábrák, formattálás stb) akkor már egy junior analystnak eladhatod magad SSCbe, ha ügyes vagy. De erről se írtál, szóval találgatunk.

Ott van a FBon a Szárnyas Fejvadász is, naponta vagy 10+ állás jön ki.

Linkedinen ha van kis sütnivalód csinálsz egy normális profilt jó kulcsszavakkal (angolul), ott is meg tudnak találni SSC-ktől.

Egyébként azt se értem mi ez a rohadt nagy nihilizmus, ha kétnaponta csörög a telefon. Melóváltás nem 2 nap, főleg nem szellemi munkakörökben.

2019. márc. 21. 21:24
 29/29 A kérdező kommentje:

Miért lenne kamu???

Alapvető függvények mennek, Pivottal találkoztam már, szerintem pár óra alatt belerázódnék.

Amelyik függvény nem megy, annak utánaolvasnék és kísérleteznék.

Egyedül makrót csak rögzíteni tudok, írni nem.

Nem tudom, milyen infó kell. A lényegeseket ezzel leírtam.

2019. márc. 21. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!