Betanított munkára napi bért számolj, nalunk is napi bér van es 8-10 óra munkára a legutóbbi uj segedmunkas 15ot kert es meg is kapta szo nelkul. De hallottam hogy konyhán Pesten sok helyen 18at is fizetnek naponta.
2019. márc. 19. 18:56
3/6 Tim Ravel válasza:
Minimum 15 ezer forintos órabér nettó,de annyiért nem dolgozok, nekem 51 ezer forintos netto órabérem van amikor dolgozok, amikor pedig nem dolgozok olyankor 600 ezer forint nettó óránként! * Vajon,hogy csinálom ezt?* Válaszom= ésszel! 😉
2019. ápr. 25. 10:29
4/6 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy takarítasz vagy épületet szigetelsz. Takarításért sokszor minimálbér, keresettebb melósoknak 20 felett is adnak.
Én nem végeztem ilyen munkát sosem, annyit tudok, hogy az építkezésünkre lasszóval kell fogni a munkásokat, ha máshol kicsivel többet kapnak, már mennek is.
2019. ápr. 25. 11:23
5/6 anonim válasza:
Nem tudom hénnt veszitek ezt "az építkezéskre már lasszóval fogják az embert", meg "napi 15-20 ezres nettó bért fizetnek ki" szövegeket. Nekem van ey ismerősöm aki sokáig dolgozott segédmunkásként, napi 10-12 ezer nettó bérnek már örült. Többet nem nagyon lehetett/lehet ezzel keresni.
2019. ápr. 26. 06:00
6/6 anonim válasza:
Akkor jöjjön Vácra, itt több építkezés is csigatempóban halad mert alig van ember, aki értékelhető munkát képes végezni.
A konkurencia állítólag 20-25 ezret is ad egy napra, nem tudom ez igaz-e, de ők meg is kérik a házaik árát szóval lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!