Nettó 700 HUF/ óra fizetés reális egy toborzó gyakornoknak?
Figyelt kérdés
Tanuló vagyok. Tudom, hogy a gyakornokok nem keresik hülyére magukat, de így is nagyon kevésnek tűnik nekem.2018. júl. 18. 23:43
1/6 anonim válasza:
nem az, ez egy nagyon jó gyakornoki fizetés
2/6 anonim válasza:
8*700*20= 112 000 ft/ hóra jönne ki, ha teljes állásban dolgoznál.
És ez nettó.
A min. bér nettója 95 000 ft körül van.
Ahhoz képest, egy nulla felelösseggel jaró munkához ez jó fizetesnek számít
4/6 anonim válasza:
Gyakornoki munkáért a garantált bérminimum jár, mivel elvárás a folyamatban levő felsőoktatási tanulmány. Ez idén bruttó 1038 Ft óránként,ez nettó 882 Ft/óra, ha iskolaszövetkezeten keresztül dolgozol. Szeretnek a szövetkezetek trükközni, hogy betanított munkának hívják és kevesebbet fizetnek, viszont a partnercégtől a magasabb bér alapján számolnak el
5/6 anonim válasza:
Nettó 775Ft/h az egyetemeken a tanszéki mérnökök fizetése, egy gyakornoknak, hogyan lehetne a min. nettó 888Ft/h????
6/6 anonim válasza:
Bőven reális, semmi felelősség nem lesz rajtad. Egy hr palántának ennyit sem adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!