Mennyit keresnek az "egyszerű" melós emberek, egyszerű, átlagos munkákkal?
Az ihlette a kérdést, hogy valahányszor ha meglátok az oldalon egy kérdést, amiben a kérdező 140-160 ezret keres, a kommentelők mindig "leb..sszák", hogy hogy lehet ennyiért dolgozni. Az oké, hogy diplomával vagy egy jó szakmával többet keresnek. Na de rengeteg egyszerű munkás is van, velük mi a helyzet? Mert szerintem reális ez a 140-160 ezer. Ha felmegyek álláskereső oldalakra, a legtöbb hirdetésben még ennél is kevesebbet ajánlanak.
Ezekre a munkákra, és hasonlókra gondolok: gyorsétterem, szolárium, bolti eladó, dohányboltos, kávézós, stb.
Én pl gyorsétteremben dolgozom, a legkevesebb fizum 140 volt, a legtöbb 200, de átlagosan 150-160 körül szokott lenni. Nem tudom, szerintem ez ahhoz képest jónak számít (főleg ingyen kajával).
Én nem vagyok melós, 2 diplomás 10 éve a pályán levő szociális ágazatban dolgozó ember vagyok és 120-at kapok kézbe.
Diplomás szakápolók akik kezén emberek élete múlhat!! hasonló összeget /még ennyit se kapnak!
" ország 60%- ka 100-200 között "
Álmodban. Az emberek zöme minbéres vagy létminimum alatti.
"szakmunkas letminimum."
Nincs olyan hogy szakmunkás létminimum. Uramisten.... tanulmányozd már mi is az a létminimum...
"175-190 között keresek;egy üzletben kasszásként. "
Btto nettó nem mindegy. Bttoban lóf**
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!