Akik átlagos emberként kezdtétek és gazdagok lettetek, tudtátok azelőtt hogy gazdagok lesztek?
Szegénységből törtem ki, és hittem, hogy gazság vagyok de. Cselekedni kellett hozzá
A sikertelen ember a cselekvésnèl bukik el, vagy el se kezdi, közbe mert valamit nem tud és feladja
"tudtátok azelőtt hogy gazdagok lesztek?"
Megyek feladok egy eurojackpot szelvényt. Biztos nyerek.
Na nyertél előző? :D
Amúgy én most elég csóró vagyok, de szakmailag elég sok mindent szedtem össze, fejlődő cégnél vagyok. Így mostmár 1-2 éven belül elég jó fizum lesz, sokat tudok majd félrerakni, lakásra költeni.
Azt csináld amit szeretsz, könnyebb vele előrejutni. ügyesen válaszd ki a szakmát, olyat válassz ahol előrébb jutva van nagyobb fizetés is.
"Nem, nem gondoltam, de főként azt nem gondoltam gazdagként, hogy egyszer újra csóró leszek."
Gazdag voltál és csóró lettél?! Azt meg hogy?
"Például onnantól hogy az országának ahol lakik a népesség leggazdagabb 25% ában benne van"
Az kb mit jelenthet? Próbáltam keresgélni de nekem úgy tűnik a felső 25% elérése nem is olyan nehéz. Ha a bevételt nézzük akkor havi nettó 3-400 ezres bér már a legjobb 25% közé tartozik, miközben egyáltalán nem gazdag az én fogalmam szerint.
Nettó 400 már stabilan top 10%.
2016-ban, 2,9 millió 1 főre jutóval / év a leggazdagabb 10% -ba lehetett kerülni. Tavaly év végén mondjuk legyen 10%-al több. Szóval nettó ~280 egy főre jutóval a top10% -ba van egy háztartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!