Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet, hogy hónapokig nem...

Lehet, hogy hónapokig nem lesz munkám? (Budapest)

Figyelt kérdés

Felmondtam a semmire, de egész felmondási időbeen aktívan kerestem állást.

A fizetési igényemet egyre alacsonyabbra vittem, már nettó 130 van kiírva a Profession-ön (amnyiért kezdtem dolgozni anno a jelenlegi helyemen).

Már jelentkeztem betanított munkára, eladónak is.

Mindössze 2 interjúm volt és alig hívnak be valahova.

Kétnaponta egyszer cseng a telefonom, akkor is előszűrés....

2019. márc. 21. 15:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
93%
Most láttam kiírva a Népszínház utcában a kínai büfé ablakán, hogy mosogatót keresnek. Én a helyedben megpróbálnám azt.
2019. márc. 21. 15:57
 12/29 A kérdező kommentje:

Akkor ez lesz majd.

Azért én szomorú vagyok, hogy ezért tanultam.

Szeretek tanulni, kb középfokon tudok angolul, alap Excel-függvényeket ismerem, de megtanulnék többet is, ha kell.

Felsőfokú a legmagasabb végzettségem, bár szerintem ez ma már annyit se számít, hogy "látják a munkáltatók, hogy képes voltam megtanulni ezt és ezt".

Rosszul éreztem magam, felmondtam, de valószínű rosszabbra sikerül váltanom.

2019. márc. 21. 16:17
 13/29 anonim ***** válasza:
Milyen felsőfokú végzettség?
2019. márc. 21. 16:19
 14/29 A kérdező kommentje:

Mostmár az tárgytalan, több okból is.

Mindegy, értem, nem kell a munkáltatóknak a tanulni vágyásom, akarásom, kitartásom és a jelenlegi angoltudásom.

Mindegy, ez van.

Amikor felmondtam, azt hittem, excelezek tovább, csak máshol.

Mindegy...

Akkor április elsején gyalog vegyem nyakamba a várost és próbáljak meg bármit?

Azért van reális magyarázat arra, miért kerestek (az előszűréseket is számolva) 3 hét alatt 5-6-an 100 pályázatból?

2019. márc. 21. 16:37
 15/29 anonim ***** válasza:
51%
Valahogy éreztem, hogy nem az lesz a válasz, hogy gépészmérnök :D
2019. márc. 21. 16:51
 16/29 anonim ***** válasza:
30%
te nagy troll vagy, akármelyik ssc felvesz h tényleg b2 es az angolod minimum 300 bruttó plussz cafira ott van Unisys, BT , BP , CPL , Computacenter, Hydro stb... annyi hogy az üzleti támogató központokat válaszd ki a professionon...
2019. márc. 21. 16:53
 17/29 A kérdező kommentje:

Mindenhol azt hallom, hogy ezekhez több nyelv kell vagy angol felsőfok.

-------

Látom megérkeztek azok is, akik lenézik azt, aki rossz döntést hozott, rossz szakot végzett el.

2019. márc. 21. 16:57
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Kikerestem neked, válogass

2019. márc. 21. 17:04
 19/29 anonim ***** válasza:
54%

Nem azt nézzük le hogy rossz szakot választottál hanem hogy nem vagy hajlando kilépni a komfort zónádból azért hogy szén változtass.

Reg vége az önéletrajzos időszaknak, csak olyan helyekre kell ahova túljelentkezés van vagy irodai láblógatós melo. Netto -30ert csak a szerencsétlenek kelnek fel reggel Pesten !!

Van egy csomo gyár, 200ert vagy afelett. Boltok azonnal fel tudnak venni szinte bárhol. Multiknál probalkoztal? Menj be aréna Westend stb. Éttermek meki kfc stb. Netto 160rol indulsz.

Mit tanulgatsz hetvegen ? Így tényleg nehez hogy te 7-16ig akarsz dolgozni es kizárólag hetkoznap...én igaz ferfi vagyok szerintem te no az írásod alapján DE en vegzettseg nelkul dolgozom építkezésen netto 300.000 forintért, ki sétáltam a büfészak ajtaján es eljöttem dolgozni, levelezon vagyok most. Igaz, en 5kor már vonaton ülök es 6kor kezdek dolgozni 4ig. Ne a fizetes igény bol adj lejjebb hanem vállalj értelmes munkat mert azt egyre inkább megfizetik.

En biztosan nem ucsorognek irodában netto 120.000ert ha ugyanannyi munkaidőben kaphatok 180.000et is szalag mellett csavarozni.

2019. márc. 21. 17:38
 20/29 anonim válasza:
100%
Budapesten most egyre nagyobb a munkanélküliség. Mert pár éve beharangozták, hogy csak itt van munka, meg csak itt lehet emberi módon megélni, és mindenki idejött és már nincs munka. Az ingatlanárak is ezért mentek fel nagyon, mert idejött mindenki, és egymásra licitáltak az albérlők.
2019. márc. 21. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!