Nálatok mennyi lesz idén a béremelés?
Nekünk 2012ben 7 éve nyúltak utoljára a bérünkhöz és a fenntartó 2022-ig bérbefagyasztást jelentett be
így 2012-22= 10 év el fog telni 1 fillér emelés nélkül... ha valakit érdekle hol van ez: államig közszféra
és ha lesz is emelés 22-ben ki tudja mennyi. majd odanyomnak bruttó 15.000-et 10 év után....
"Mondj fel végre..."
eszem ágában se.... mióta aktívan állást keresek rájöttem hova mehetnék helyette (a sorra a 6 elemis cigányok köze valami trágya gyárba vagy közmunkásnak max) így azóta foggal körömmel kapaszkodok ebbe. soha itt nem haygom.
hova menjek 3 műszakba valami tróger segg gyárba még ennyiért se?
Kösz nem. Maradok itt. Kényelmes, 1 műszak és végignéztem a trónok harca összes részt MUNKAIDŐBEN....
csináld utánam.
Ha ilyen elégedett vagy, akkor mi a gond? Lehet tanulni és utána váltani másra. Elég sok piac képes OKJ van akár.
Lehet azzal a hozzáállással van a gond, hogy te munkaidőben videókat nézel, nem?
érzik, hogy szar van a levesben, rádobtak még, így a 3,5% 14,5%-ra módosult - eddig. még egyszer ennyi és talán nem lépek le :D főni mondta, hogy tudja, hogy nem elég még ez sem, dolgozik rajta... ugye mikor ég a ház, akkor hirtelen van még ott, csak a másik fiókban...
#11-es voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!