Hagyjam ott a munkahelyem? Mit Tanácsoltok?
Figyelt kérdés
A főnök rendszeresen aláz a kollégák előtt. Az sem zavarja, ha ott állok és úgy beszél ki.
Úgy gondoltam a következő alkalommal egyszerűen csak fogom magam és lelépek. Határozott idejű munkaszerződésem van. Sajnálom, hogy ideáig fajult a helyzet, mert magyar viszonylatban jó a fizetés, de nem bírom idegekkel. A munkámat jól végzem nincs rá panasz, de mégis kapom a cseszegetéseket, beszólásokat. Már abban bízok, hogy nem hosszabbítja meg a szerződést. Nemsokára esedékes lesz (2-3hónap múlva).
2019. márc. 19. 13:14
1/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd ott és akkor majd bánhatja, hogy nem becsülte meg a jó munkaerőt. Nekem is volt ilyen és nem mentem többet, utána sokkal jobb lehetőséget kaptam. Nehogy már azt szívassák, aki jól végzi a munkáját, mikor sokan meg nem és mégsem szidja le őket senki. Fontos, hogy jól érezd magad és ne úgy járj be dolgozni, hogy állandóan ok nélkül beszólnak. Biztos találsz ennél jobbat.
2/8 anonim válasza:
Versenyszféra amúgy, vagy közszféra?
3/8 anonim válasza:
Én már ott hagytam volna, nincs az a pénz amiért elviselném egy főnök ok nélküli pesztrálását.
4/8 anonim válasza:
Mivel cseszeget ha jól végzed a munkád?
5/8 anonim válasza:
a határozott szívás mert bele lehet kötni
6/8 Estádio de Felchút válasza:
A kibäszás társasjáték.
Én felvenném a kesztyűt, és élvezném is. Oké, én egy érzelmek nélküli, hideg, számító, önző, pszichopata állat vagyok a melóban... :))mondjuk
7/8 anonim válasza:
Dobbantanék, egy szar főnök nem ér meg semennyi pénzt.
8/8 anonim válasza:
Azt se bánja ha ott vagy, úgy is kibeszél? És ezt te végighallgatod? Állj ki magadért! Vesztenivalód nincs, ha már azon gondolkodsz hogy menni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!