Az hátrányt jelent, hogyha 26 évesen már 3 munkahelyem volt?
2016-ban dolgoztam fél évet, majd utána a következőn 8 hónapot, a jelenlegin 1 éve vagyok...
váltanék, kimennék ausztriába...
mindet szakmámban... csakhogy a tapasztalat sokat számít, viszont minden helyen be kell tanulni, ami idő és pénz a munkáltatónak, kb. 1 hónap betanulás
nem tudom, hogy mennyit ront az esélyeimen egy munkáltató szemében, illetve jelent-e előnyt...
pályakezdőként nyilván nem 1 hónap volt a betanulás, sőt azóta is csak fejlődöm a szakmámban, kb 5-6 év után jó szakember valaki, 1-2 év után el tud önállóan dolgozgatni.
A tök tudja, könnyen lehet, hogy ez is szempont a munkáltatónak. Ha tartósan keresnek embert, akkor ez lehet szempont. De nem azért, mert 26 éves vagy, hanem egyszerűen azért, mert azt látják, hogy nem tudsz sehol megmaradni, és félhetnek, hogy őket is ugyanúgy otthagyod pár hónap után, aztán kezdhetik elölről a pályáztatást.
Végső soron szerintem attól függ, hogy mennyire kell nekik ember most azonnal.
Nekem is 3 volt eddig (még mindig a 3. a munkahelyem, ide tervezem betonozni magam) Első kettőről dobbantottam fél-fél év után. Lehet hátrány, de munkáltatója válogatja.
26/F
Dehogy...
nekem is volt olyan munkahelyem, ahol nem fizettek ki, vagy külföldre vitték a gyártást...
No problem!
én Budapestre költöztem kalandvágyból, ott dolgoztam 2 helyen, az első nagyon béna volt, mentem a következőre.
onnan kirúgtak, mert hibáztam, 8 hónap után
hazaköltöztem , és megint dolgozok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!