Miért kap több pénzt a kollégám, mint én ugyanazért a munkáért?
Figyelt kérdés
November óta dolgozok a munkahelyemen, nettó 95ezerért. Januárban jött hozzánk egy új kolléga, aki azóta 100-105ezret visz haza ugyanazért a munkáért. Érzem, hogy hátrányos megkülönböztetés és kivételezés áldozata vagyok. Viszont attól félek, hogy ha megkérdezem a főnököt, hogy ez mégis milyen jogon van így, kirúgna. Merjem megkérdezni? Jogom szerintem lenne hozzá, csak tartok a retorziótól. Mellesleg ha nem vagyok ott, a kollégák kibeszélnek, és mindig én kapom a legalantasabb melókat. Párszor már azt is megkaptam, hogy örüljek neki, hogy van munkahelyem... De ilyen környezetben már egyre szívesebben dolgozok.2019. márc. 14. 07:54
11/12 anonim válasza:
"Azért, mert egyelőre nincs jobb. "
A kollegadnak valoszinuleg lenne jobb, ezert tobbet kell fizessenek, hogy megtartsak. Nagyon egyszeru elv, de meg sok 40-50 eves magasan kepzett kollegam sem tudta felfogni. :)))
12/12 anonim válasza:
Te tényleg ennyi pénzért elmész oda melózni? Ne haragudj de ez a pénz éhenhalásra nem elég..... Van szakmád? Milyen munkatapasztalod van?Keress egy normálisabb helyet. Én 180 alatt el se megyek egy munkahelyre melózni, ha váltok munkát akkor is olyat keresek ami nekem pénzben megfelel és bevagyok jelentve..Csak is úgy váltok,hogy addig a jelenlegi melohelyen nem mondok fel mig a masik nem sikerul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!