Miért kap több pénzt a kollégám, mint én ugyanazért a munkáért?
Mondd, te teljesen hülye vagy?
Még nem tűnt fel, hogy nem az élet babrál ki veled, hanem te önmagaddal?
Lássuk sorban:
- Nem vagy bejelentve,
- Szopatnak éjjel-nappal,
- A legalapvetőbb munkajogi előírásokat sem tartják be,
- Nem érzed jól magad;
Mit keresel te ott? Mi a pék faxáért vagy te ott? Mazochista vagy? Önsanyargatás a cél?
Nem az a kérdés, a többiek miért kapnak annyit amennyit, hanem hogy te mi a fszért nem mondasz fel a csipába.
Már ne is haragudj, de pont emiatt a birka-mentalitás miatt engedheti meg magának a munkáltatód, hogy így szórakozzon veled.
Egyébként meg mi az, hogy nem kioktatást kérsz? Hát mit? A kérdésedet megválaszoltad önmagadnak: birka vagy, még feleennyiért is ottmaradnál. Mert nincs jobb. Lófszt. Lusta vagy. Megérdemled.
Ha papír nélkül megy, azt csinál amit akar.
De papírral is különböző fizetések lehetnek, hiszen ha a másik a bértárgyaláson jobban odatette magát, a főnök jóban van az anyjával, van végzettsége már többet kap.
Off - én közalkalmazott vagyok jelenleg, van gyerekem és friss házas vagyok, így ez emeli a fizum.
Jött egy kis drága frissen végzett csaj. Felbontogatta a bérpapírom és ment fröcsögni a főnöknek, hogy én miért kapok többet, amikor "ugyanazt" végezzük.
Na szóval ilyenekért, de versenyszférában annyit adnak, amennyit épp akarnak.
Nettó 95öt nem is adhatna 6 napért, az a minimálbér alatt van, nyilván nem tiszta a dolog. Amíg van balek aki dolgozik neki, csinálja.
Szóval ahogy írtad, mielőbb lelépni és munkaügyi bíróságra is mehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!