Gimnázium után, hová érdemes menni egyetem kivételével?
Valószíűleg nem fog sikerülni a felvételi, ha mégis akkor menetközben kiesek
Olyan munkát szeretnék ami nem jár sok stresszel, nem túl nehéz, hobbiként is lehet rá nézni és egyedül meg lehet belőle élni anélkül hogy éhenhalnék
Vagy nagyon rossz úton járok?
10-es, és neked van gyereked? Nekem van kettő, és igen, ha utál tanulni, nem erőltetem. Ez persze nem jelenti azt, hogy otthagyhatja az általános iskolát 5. osztályban, mert nincs hozzá kedve. Inkább azt, hogy belátom, hogy mik a korlátai, és inkább az erősségeit segítek neki kibontakoztatni.
Nekem van diplomám, és sok ember diploma nélkül sokkal jobban keres, mint én. Nem hinném, hogy felelőtlenség lenne, ha nem erőltetem az orvosi egyetemet a gyerekemnek, ha se kedve, se tehetsége hozzá.
Ajánlom egyébként figyelmedbe a Holt költők társasága című filmet. A gyereknek nem a szülei álmait kell megvalósítani, hanem a sajátját.
A szexmunkáról meg annyit, hogy nem hinném, hogy ez lenne a megfelelő munka, mert hogy alapból nem fiatal, jóképű, kívánatos kuncsaftok járnak örömlányokhoz. Szerintem inkább undorító, mint élvezetes ezeknek a nőknek.
11:
Persze az út mellett álló kategóriához, meg a közép kategóriához lehet... de egy luxus kva gyakorlatilag válogathat, mégis annyit keres, amennyit te sose fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!