Milyen orvosnak lenne érdemes tovább tanulnom?
Figyelt kérdés
Apukám baleseti sebész és aztmondta hogy azt mindenféle képpen zárjam ki mert az nem nőnek való
Szóval ez kizárva,de akkor melyik lenne az ideális nekem?
2019. jan. 2. 14:38
1/8 anonim válasza:
Miért nem nőnek való?
Másrészt honnan tudjuk azt mi, hogy neked melyik lenne az ideális?
2/8 A kérdező kommentje:
Igen jogos
Ami most a legjobban megéri pénzügyileg szerintetek
2019. jan. 2. 14:44
3/8 anonim válasza:
Isten mentsen attól az orvostól, aki az alapján választ szakirányt, hogy mennyi pénze lesz belőle.
7/8 anonim válasza:
Sokan az alapján válasszák az orvosi pályát, hogy majd sokat keressenek vele pl.külföldön, (én is ismerek nem egyet) de ez sok más szakmánál is így van annak ellenére, hogy értem az álláspontod. :)
8/8 Estádio de Felchút válasza:
#3: az orvos is pénzből él. Isten mentsen meg egy olyan orvostól, aki a havi 170 óra helyett 260 órát dolgozik, és minden nap azon agyal, hogy miből fizesse a lakáshitelt, meg hogyan indítsa el a gyerekeit az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!