Mit gondoltok erről az egyetemi alapszakról? Jó lehetőségeket biztosít, érdemes ide jelentkeznem?
Én azt mondom, nem olyan rossz ez.
Azt hittem az első válaszból, hogy megint azt a közigazgatásszervező marhaságot akarják kérdezni.
Ez más, ezzel nem csak a kormányhivataloknál meg önkormányzatoknál kolbászolhatsz később alamizsnáért, hanem később állami tulajdonú gazdasági társaságoknál, akár multiknál is biztonság területén, feltéve HA továbbfejleszted magadat. Gazdaságvédelem, információvédelem, vagyonvédelem, ezek mind beletartozhatnak a biztonsági területbe, és minden cégnek szüksége van ilyesmire - persze ezzel nem azt mondom, hogy majd itt ezekre tiptop kiképeznek, deeee ez már egy jó alap lehet arra hogy legyen belőled valaki, ha tudod mit akarsz.
Persze a kérdező sintér (közterületfelügyelő) akar lenni, szóval rá ez nem vonatkozik, ő ezzel is csak alamizsnáért fog kunyerálni :)
De én úgy gondolom, hogy a biztonsági terület, különösen annak a speciális szaktudást igénylő vonatkozásai a mai világban egyre fontosabb, és ez a képzés már egy jó beugró lehet a szakmába, ha nem hagyod, hogy önkormányzati rendészt neveljenek belőled, hanem tovább gondolod a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!