Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit csinálnátok (munkahelyv...

Ti mit csinálnátok (munkahelyváltás)?

Figyelt kérdés

Egy 2 fős irodában dolgozok, át akarok menni egy másik céghez ahol kb. 1000 ember dolgozik. Sűrűn van felvétel és sok munkakör van, van előrelépés.

A mostani hely valamivel nívósabb, de max akkor kereshetek sokat ha a főnököm nyugdíjba megy és én lépek a helyére. Minimum 10 év.

Itt nagyon sokat kell dolgozni.

A másik helyen is sok a hajtás, viszont ott elméletileg vannak szünetek. tán 8:30 alatt 90 perc, itt nálunk 8 óra alatt fél óra ebédszünet ennyi.

Nem is igazán akarom ragozni.

Lényeg, hogy a főnököm nyáron szabira megy 1 hónapra, addig nekem kéne 2 ember helyett dolgozni (engem meg sem kérdezett, hogy mennék e)

Én úgy döntöttem addig váltok.

Viszont nem akarok hülye sem lenni.

Ugye van 1 hónap felmondási idő.

Ha meg lefoglalna mindent nyaralás stb. akkor tuti nem találna addig embert, és azért ennyire paraszt nem vagyok.

Van félretett pénzem.

Ha ezt jelzem akkor magam alatt vágom ki a fát.

Ha nem hanem mondom mondjuk júniusban, hogy megvan az új hely, akkor meg szemét vagyok.

Persze közben biztos találnék más munkát, gyár vagy bármi tróger munka (sztem kicsit jót is tenne a sok irodai ülés után), de az ismerősök mind mondják hogy az lutri.

Félretett pénzem van, majdnem fél millió + én kaukcióztam a házat, és 3-an lakunk, szóval még szívességi alapon is kaphatnék hogy ne haljak éhen (családtagok).

Valamint nem dohányzok + befektetésen is van 250 körül.

Sztem év végéig elvergődnék.

Csak sajnos anyám és a testvérem is azt mondja, hogy ne legyek olyan mint apám, hogy mindig a pihenésen járjon az eszem. Igen ez a cél, de azért hogy lazább helyen keressek ugyanannyit. Ahol jobb az előrelépés + a mindennapok is jobbnak tűnnek.

26 F

2019. márc. 12. 10:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
25%

Jah, akkor meg miről is beszélünk? Kilépsz szépen, és akkor majd 4 ember munkáját csinálja, 4 ember fizetéséért, minden legit.

Bár amennyit itt siránkozol ahelyett, hogy lépnél, megérdemled a sorsod. A hülyéket ki KELL használni, a főnököd csinálja jól.

2019. márc. 13. 12:55
 22/23 A kérdező kommentje:

Eleinte nem ilyen volt nyáron

mindig 200 körül kaptam

aztán ősszel volt ugye hogy semmit,

ott ki akartam lépni, beszéltem is vele, majd akkor volt hogy kaptam 300 at

utána 60 kövi hónapban 180, most 100

mindig mikor valami cink van, utána kapok egy nagyobb összeget, lehet nem véletlen

2019. márc. 13. 14:13
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Én a szabadságot választanám, nem érdekel a fizetés, de legyen emberséges a munkahely.
2019. márc. 16. 09:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!