Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkahelyváltás hogyan, mire...

Munkahelyváltás hogyan, mire (ti hogyan csináltátok), ha nincs "űrtechnikus" végzettségetek?

Figyelt kérdés

Nekem is tanácsolták már kérdéseknél illetve a való életben ismerősök a munkahelyváltást - illetve ez általánosságban egy gyakori tanács.

Nade ha valaki nem "űrtechnikus", tehát nem mérnök, nem informatikus, nem szakmunkás (esetleg nem is férfi), nem beszél idegen nyelveket, akkor hogyan?

Akkor csak takarítás, kasszázás, árufeltöltés, jó esetben irodai adatrögzítés vagy call center van.

Váltani akkor mégis hogyan?

2018. szept. 27. 18:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%

Ha nincs végzettséged, akkor az általad felsorolt végzettséget nem igénylő munkákból választasz. Nyilván, ha nem vagy űrtechnikus, akkor ne akarj űrtechnikusként dolgozni.

Itt mi a kérdés? Eskü nem értem. Csomó "gagyi" munka is meg van hirdetve, nyilván van túljelentkezés, szóval add el magad, de maga a munkakeresés nem lehetetlen vállalkozás.

2018. szept. 27. 19:18
 2/21 A kérdező kommentje:
Csak mondjuk valaki bejutott egy irodába, akkor nem fog váltani, akkor se, ha bizonyos körülmények elég rosszak és a munka, a feladat maga borzalmas. Nem?
2018. szept. 27. 19:21
 3/21 anonim ***** válasza:
51%
El kell kezdeni tanulni valamit, ilyen egyszerű
2018. szept. 27. 19:30
 4/21 anonim ***** válasza:
51%
Ha valaki jobb munkát akar, ahhoz tanulni kell, vagy tenni kell érte. 38 éves voltam, mikor a férjem munkája miatt külföldre költöztünk. Előről kellett kezdenem mindent. Még a nyelvet sem beszéltem. Semmit nem adnak ingyen.
2018. szept. 27. 19:53
 5/21 anonim ***** válasza:
37%
Nem értem a kérdést én se. Még a mezei pénztárosok között is van hierarchia. Úgy tudom egy Lidl jobban fizet mint más boltok. De ott mondjuk nem alszik meg a tej a szájukban, mint sok más boltban. Aztán gondolom onnan is lehet feljebb lépni: üzletvezető helyettes, üzletvezető.
2018. szept. 27. 20:04
 6/21 anonim ***** válasza:
67%
Tapasztalatod viszont van, ha végzettség nincs is
2018. szept. 27. 20:12
 7/21 A kérdező kommentje:
Azt mondjuk nem értem, honnan veszitek, hogy nincs végzettségem...
2018. szept. 27. 20:28
 8/21 A kérdező kommentje:

Egy diplomáról tudok és kicsit többet keresek.

Nem troll vagyok, csak tényleg elegem van abból, hogy ezen az oldalon leírják a rózsaszínmázas aranyéletet. Valahogy a baráti köröm és én, nomeg a családom nem élünk olyan jól. Aki marha szorgalmas és nincs élete, az se.

Takarítunk, kasszázunk, adatot másolunk.

Melóhelyváltás esetén az adatmásolás helyett lehet menni pl takarítani vag árufeltölteni.

De ezen az oldalon mindenki IQ 140, EQ is király, tele soft skillekkel, tanulékony, 40 órából áll a napja, extrovertált, 5 nyelven beszél, halálpozitív, sosem szomorú, sosem panaszkodik és állandóan kívül van a komfortzónáján.

Ja, ha megkérdezi egy kérdező, mit tegyen, lenézés, trollkodás, bunkóskodás, lásd ennél a kérdésemnél is

2018. szept. 27. 20:53
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

9 *Ha nincs végzettséged, akkor az általad felsorolt végzettséget nem igénylő munkákból választasz.

Be ne nyeld ezt a szöveget:D

2018. szept. 27. 21:49
 10/21 A kérdező kommentje:
Miért, akkor még mikben?
2018. szept. 27. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!