Munkahelyváltás hogyan, mire (ti hogyan csináltátok), ha nincs "űrtechnikus" végzettségetek?
Nekem is tanácsolták már kérdéseknél illetve a való életben ismerősök a munkahelyváltást - illetve ez általánosságban egy gyakori tanács.
Nade ha valaki nem "űrtechnikus", tehát nem mérnök, nem informatikus, nem szakmunkás (esetleg nem is férfi), nem beszél idegen nyelveket, akkor hogyan?
Akkor csak takarítás, kasszázás, árufeltöltés, jó esetben irodai adatrögzítés vagy call center van.
Váltani akkor mégis hogyan?
Ha nincs végzettséged, akkor az általad felsorolt végzettséget nem igénylő munkákból választasz. Nyilván, ha nem vagy űrtechnikus, akkor ne akarj űrtechnikusként dolgozni.
Itt mi a kérdés? Eskü nem értem. Csomó "gagyi" munka is meg van hirdetve, nyilván van túljelentkezés, szóval add el magad, de maga a munkakeresés nem lehetetlen vállalkozás.
Egy diplomáról tudok és kicsit többet keresek.
Nem troll vagyok, csak tényleg elegem van abból, hogy ezen az oldalon leírják a rózsaszínmázas aranyéletet. Valahogy a baráti köröm és én, nomeg a családom nem élünk olyan jól. Aki marha szorgalmas és nincs élete, az se.
Takarítunk, kasszázunk, adatot másolunk.
Melóhelyváltás esetén az adatmásolás helyett lehet menni pl takarítani vag árufeltölteni.
De ezen az oldalon mindenki IQ 140, EQ is király, tele soft skillekkel, tanulékony, 40 órából áll a napja, extrovertált, 5 nyelven beszél, halálpozitív, sosem szomorú, sosem panaszkodik és állandóan kívül van a komfortzónáján.
Ja, ha megkérdezi egy kérdező, mit tegyen, lenézés, trollkodás, bunkóskodás, lásd ennél a kérdésemnél is
9 *Ha nincs végzettséged, akkor az általad felsorolt végzettséget nem igénylő munkákból választasz.
Be ne nyeld ezt a szöveget:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!