Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Team líder munkát érdemes...

Team líder munkát érdemes végezni? Mit csinál egy team líder?

Figyelt kérdés

Jövőhéten lesznek az érettségi vizsgáim. Közeledünk az iskola év végéhez.

Nézegetek már munkákat magamnak. Dolgozgattam, iskola mellett a szalagnál. Őszintén megmondom, onnan nem tudok elmenni WC-re, mert ott kell lenni a szalagnál folyamatosan, míg nem jön valaki felcserélni 1-2 alkalommal, 10-20 perces szünetre.

Amit látom, hogy a team líder vezető, az beosztja a munkásokat, ki milyen gépre menyjenek. Kinyomtassa a papírokat. Még mit kell neki elvégezni?

Zárkózott ember vagyok, nem vagyok nyitott, és túl csendes, szótlan. Ez segítene ebben ilyen munka, hogy team líder lennék? Ugye itt nem vagyok lekötve, nem kell a szalagnál állnom 8 órát. Mert így operátor munkások ahol dolgozok, 650-700€ kapnak. A team líder körülbelül 1000€ A fizetés.

Ha már sikerül leérettségiznem, szeretném az érettségit valamire vinni. Megéri team líder vezetőnek jelentkeznem? Mik a tapasztalaitok? Mit végez még azon kívül, hogy beosztja a munkásokat?

2019. márc. 9. 20:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Többen azt mondják, hogy a szalagnál fogok tönkre menni. Akkor vajon milyen munkát végezzek? Nehéz választás
2019. márc. 9. 21:31
 12/19 anonim ***** válasza:

Valóban "könnyebb" munka az abból a szempontból, hogy akkor mennek ki wc-re, amikor akarnak, nincsnek ilyen fix szünet. Nálunk a gyárba is volt, hogy engem hívtak oda beállni a munkások (minőségellenőr voltam), mert nem volt más, aki leváltsa arra a 2 percre. De azért ők is dolgoznak. Pl. most laborban dolgozom, szinte egész nap a gép elött ülök, a munkások pedig a labor mellett mennek be az üzembe, és mivel üvegfalak vannak végig, csak azt látják, hogy ott ülök. De közbe én is dolgozom ugyanúgy, csak nem olyan fizikai munkát, mint ők.

Nem tudom milyen területen dolgozol, élelmiszer, autó stb. stb., az érettségi mindenképp kell a komolyabb melóhoz, de szerintem a tapasztalat és a munkához való hozzáállás is kell még. Nem minden cég olyan, h szereti megtartani a dolgozókat, cserébe magasabb fizuval jutalmazza őket, de amelyik ilyen, ott lehet azért előre lépkedni, pl. szalagmunkásból gépkezelő, majd műszakvezető

2019. márc. 9. 22:14
 13/19 A kérdező kommentje:
TVket gyártanak. Illetve nézek más cégeket is mint pl autógyár
2019. márc. 9. 22:20
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
De a gyáron kívül semmi elképzelésed sincs? Mondjuk szakmát tanulni pl festőnek, kőművesnek, tetőfedőnek vagy mondjuk autószerelőnek.... Annyi minden van még a gyári melókon kívül. Amúgy meg ha a csoport vezetőnek (team leader), Pont hogy ki kell nyitnia néha a száját, mert az alatta lévő többi melós megeszi reggelire, ha nincs egy kis tekintélye.
2019. márc. 10. 01:52
 15/19 anonim ***** válasza:

Az, hogy nálunk mit csinál, nem biztos, hogy ugyanazt, amit nálatok, mert fix, hogy nem itt élsz, itt nincs jövő héten érettségi.

Egy ápolónő se ugyanazt csinálhatja Mo-n, Szlovákiában vagy Svájcban.

2019. márc. 10. 07:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem Troll :D
2019. márc. 10. 07:53
 17/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs más elképzelésem. Szeretnék olyan munkát ahol jól fizetnek
2019. márc. 10. 08:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát a gyár pont nem az...
2019. márc. 10. 09:42
 19/19 A kérdező kommentje:
De a team lider fizetése 900€ körül forog
2019. márc. 10. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!