Mit érdemes venni team fortress 2-ben?
Figyelt kérdés
Kéne vennem valamit, hogy prémiumra váltsak, de nem tudom mi érné meg. Van valami értelmes is, vagy vegyem meg az első olcsó sz*rt, ami a szemem elé kerül?2017. márc. 25. 20:40
1/4 Surpielele válasza:
Inkább valami kis pár centes játékot vegyél, ha lehet. Jobban jársz mint skinekkel.
2/4 anonim válasza:
Mivel legkevesebb 5 euro-t tudtam feltölteni ezért én úgy oldottam meg hogy vettem egy festéket és egy cosmetic itemet (kinézet változtató). Aztán mivel a prémiumhoz adnak egy baseball sapkát ezért azt befestettem a festékkel. Előtte én se tudtam hogy mit vegyek aztán emellett döntöttem és nem bántam meg :)
3/4 A kérdező kommentje:
Ja hogyha steamen veszek valamit akkor is prémium leszek?
2017. márc. 29. 14:25
4/4 anonim válasza:
Ha stemon veszel valamit egyáltalán nem leszel prémium, a mann.co storban kell vásárolnod. És én azt ajánlom, hogy 5 euróbol vegyél 2db mann.co kulcsot ( darabja 2.40 asszem)
És ezt a scrap.tf nevű oldalon 25 refért el tudod cserélni ( ez így 50 ref) és ebből annyi sapkát lehet venni mint az állat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!