Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Team líder munkát érdemes...

Team líder munkát érdemes végezni? Mit csinál egy team líder?

Figyelt kérdés

Jövőhéten lesznek az érettségi vizsgáim. Közeledünk az iskola év végéhez.

Nézegetek már munkákat magamnak. Dolgozgattam, iskola mellett a szalagnál. Őszintén megmondom, onnan nem tudok elmenni WC-re, mert ott kell lenni a szalagnál folyamatosan, míg nem jön valaki felcserélni 1-2 alkalommal, 10-20 perces szünetre.

Amit látom, hogy a team líder vezető, az beosztja a munkásokat, ki milyen gépre menyjenek. Kinyomtassa a papírokat. Még mit kell neki elvégezni?

Zárkózott ember vagyok, nem vagyok nyitott, és túl csendes, szótlan. Ez segítene ebben ilyen munka, hogy team líder lennék? Ugye itt nem vagyok lekötve, nem kell a szalagnál állnom 8 órát. Mert így operátor munkások ahol dolgozok, 650-700€ kapnak. A team líder körülbelül 1000€ A fizetés.

Ha már sikerül leérettségiznem, szeretném az érettségit valamire vinni. Megéri team líder vezetőnek jelentkeznem? Mik a tapasztalaitok? Mit végez még azon kívül, hogy beosztja a munkásokat?

2019. márc. 9. 20:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Érettségivel meg pályakezdőként nem lesz te "líder". Milyen álomvilágban élsz :D?
2019. márc. 9. 20:57
 2/19 anonim ***** válasza:

Team leadernek is jó lesz.

Tanulj angolul, rád férne.

Vezető csak az lesz, aki tapasztalt, illetve megfelelő végzettsége van.

Ezeknél a gyári munkáknál, tapasztalat és lojalitás kell, meg persze, egy kis nyalás.

2019. márc. 9. 20:58
 3/19 A kérdező kommentje:
Akkor milyen munkát végezzek? Szeretném kihasználni az érettségit HA már egyszer sikerül letennem, amiben nagyon hiszek.
2019. márc. 9. 21:08
 4/19 anonim ***** válasza:
Az érettségit önmagában semmire nem tudod használni.
2019. márc. 9. 21:10
 5/19 A kérdező kommentje:
De vannak gyárak ahol betanitanak. Vagy kontroll gyárban? Az se jó munka?
2019. márc. 9. 21:14
 6/19 anonim ***** válasza:
A betanított munkák közül egyik se jó, pont ezért vesznek fel bárkit.
2019. márc. 9. 21:16
 7/19 A kérdező kommentje:
De ahhoz képest nem keresnek rosszul a líderek, vagy a kontrollórok
2019. márc. 9. 21:18
 8/19 anonim ***** válasza:
Mihez képest? Egy segédmunkásnál többet keresnek de azért messze elmaradnak a jó fizetéstől. Arról nem is beszélve, hogy "líder" nem leszel az első jópár évben ahogy kontrol valami se de ott nem tudom mire gondolsz.
2019. márc. 9. 21:19
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyárban dolgozom, elötte is ott dolgoztam, a team leader az a műszakvezető. Ahol én dolgoztam, ott kb. tényleg elég volt érettségi, ők sem voltak túl okosak, de azért elég sok mindent kellett intézniük, meg felelőséggel is tartoznak a beosztottak (munkások) iránt. Ahol most dolgozom, ott többnek diplomája van.
2019. márc. 9. 21:26
 10/19 A kérdező kommentje:
Én kinéztem magamnak líder munkát. Igen ahogy mondod felelősséggel jár akit beosztok. Ha nem megy a gép, akkor kell jelentenem, egyszóval intézkedni. Több időm van nem? Nem vagyok lekötve. Vagy tévedek?
2019. márc. 9. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!