Team líder munkát érdemes végezni? Mit csinál egy team líder?
Jövőhéten lesznek az érettségi vizsgáim. Közeledünk az iskola év végéhez.
Nézegetek már munkákat magamnak. Dolgozgattam, iskola mellett a szalagnál. Őszintén megmondom, onnan nem tudok elmenni WC-re, mert ott kell lenni a szalagnál folyamatosan, míg nem jön valaki felcserélni 1-2 alkalommal, 10-20 perces szünetre.
Amit látom, hogy a team líder vezető, az beosztja a munkásokat, ki milyen gépre menyjenek. Kinyomtassa a papírokat. Még mit kell neki elvégezni?
Zárkózott ember vagyok, nem vagyok nyitott, és túl csendes, szótlan. Ez segítene ebben ilyen munka, hogy team líder lennék? Ugye itt nem vagyok lekötve, nem kell a szalagnál állnom 8 órát. Mert így operátor munkások ahol dolgozok, 650-700€ kapnak. A team líder körülbelül 1000€ A fizetés.
Ha már sikerül leérettségiznem, szeretném az érettségit valamire vinni. Megéri team líder vezetőnek jelentkeznem? Mik a tapasztalaitok? Mit végez még azon kívül, hogy beosztja a munkásokat?
Team leadernek is jó lesz.
Tanulj angolul, rád férne.
Vezető csak az lesz, aki tapasztalt, illetve megfelelő végzettsége van.
Ezeknél a gyári munkáknál, tapasztalat és lojalitás kell, meg persze, egy kis nyalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!