Hol kell jeleznem, ha a főnök nem a munka minősége alapján jutalmazza az alkalmazottakat?
Ha van neki is főnöke, akkor annak.
Ha ő a főfőnök, akkor nincs kinek.
Ha főnök főnöke is dohányzik, akkor senkinek.
Ja, de. Írhatsz véleményeket HR portálokon, akkor nem megy oda dolgozni új ember, csak dohányos.
Mi vagy te, Mátyás az igazságos ?
Mennyi olyan emberrel találkoztam már akik meg voltak róla győződve hogy tökéletes munkát végeznek aztán alig ütötték meg a mércét.
Ha nem tetszik keress másik munkát.
Járj ki te is bagósokkal csacsogni, ha van öngyújtó az plusz pont.
Az egyik munkahelyemn volt olyan, hogy kijártam a cigisekkel. Kérdezte is a főnök, hogy én hova? Mondtam ha nekik lehet 2 óránként 5-10 perc szünetük a cigi miatt (ebédidőn felül) akkor nekem is. Nem szeretem a szagát se, de így nem maradtam ki a közösségi életből.
Igazatok van, leszarom, de azért a kilépő interjùn elmondom. Hátsò szándékkal nem megyek le dohányozni, én sosem szerettem nyalni a főnöknek.
4-es, teljesen igazad van. Esküszöm volt már, hogy elgondolkodtam, hogy biztos én látom-e jòl a dolgokat. Annyian hiszik ugyan ìgy, és lehet én is egy vagyok közülük? Aztán elhessegettem, ennyire nem lehetek vak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!