Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hol kell jeleznem, ha a főnök...

Hol kell jeleznem, ha a főnök nem a munka minősége alapján jutalmazza az alkalmazottakat?

Figyelt kérdés
Főnök dohányzik, ìgy sokkal közelebbi kapcsolatba kerül azokkal, akik szintén dohányoznak. Elkezdett ez a tény idegesìteni, gondolkodom a felmondási is, de ezt mindenképpen jelezni szeretném.

2019. febr. 18. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Ha van neki is főnöke, akkor annak.

Ha ő a főfőnök, akkor nincs kinek.

2019. febr. 18. 09:35
 2/7 kreténpali ***** válasza:
81%

Ha főnök főnöke is dohányzik, akkor senkinek.

Ja, de. Írhatsz véleményeket HR portálokon, akkor nem megy oda dolgozni új ember, csak dohányos.

2019. febr. 18. 09:52
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Rendőrségen.
2019. febr. 18. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
51%

Mi vagy te, Mátyás az igazságos ?

Mennyi olyan emberrel találkoztam már akik meg voltak róla győződve hogy tökéletes munkát végeznek aztán alig ütötték meg a mércét.

Ha nem tetszik keress másik munkát.

2019. febr. 18. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:
86%

Járj ki te is bagósokkal csacsogni, ha van öngyújtó az plusz pont.

Az egyik munkahelyemn volt olyan, hogy kijártam a cigisekkel. Kérdezte is a főnök, hogy én hova? Mondtam ha nekik lehet 2 óránként 5-10 perc szünetük a cigi miatt (ebédidőn felül) akkor nekem is. Nem szeretem a szagát se, de így nem maradtam ki a közösségi életből.

2019. febr. 18. 13:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Én járkáltam ki a bagósokkal, vittem magammal kávét, mondjuk nem volt vele hátsó szándékom, csak haverkodtunk. Megteheted te is.
2019. febr. 18. 16:26
 7/7 A kérdező kommentje:

Igazatok van, leszarom, de azért a kilépő interjùn elmondom. Hátsò szándékkal nem megyek le dohányozni, én sosem szerettem nyalni a főnöknek.

4-es, teljesen igazad van. Esküszöm volt már, hogy elgondolkodtam, hogy biztos én látom-e jòl a dolgokat. Annyian hiszik ugyan ìgy, és lehet én is egy vagyok közülük? Aztán elhessegettem, ennyire nem lehetek vak. :)

2019. febr. 19. 05:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!