Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Itthon bruttó 300-400 vagy...

Itthon bruttó 300-400 vagy külföldön nettó 650? Továbbtanulás vagy külföldi munka?

Figyelt kérdés

Elmenjek a BGE-re tanulni még 3 évet azért hogy bruttó 300-400-at keressej, vagy külföldön dolgozzak mint hegesztő, havi 650 ezer nettóért??

Olvastam olyan embert aki C1-es spanyol nyelvvizsgával és C1-es angol nyelvvizsgával megkérdezte hogy bruttó 400 ezer, több éves könyvelői tapasztalattal reális fizetés lenne-e.

Tényleg ekkora szopás van az országban, hogy még 2 nyelv felsófokú ismeretével és több éves tapasztalattal is ilyen shit fizetést kapnak az emberek?

2019. febr. 16. 07:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

Miert?

Volt kollegam most ment ki Svajcba cnc-nek, mint szakmunkas.

Netto 1.500.000 ft havonta. A szallas, rezsivel egyutt 250.000 ft/hó. A kaja 300.000 ft/hó.

Ezt itthon csinald meg.

Ocska, korrupt, kizsigerelo politikusok tesznek rola, illetve a vallalkozok nagy resze is, illetve a multik, hogy zsebpenzert dolgozz es meg halas legyel, hogy szare, hugye dolgozhatsz.

Annyival nem proaktivabb a kollegam, hogy ennyivel tobbet keressen.

Itthon tudatosan tartjak lent a bereket.

Erdekkepviselet meg nincs, mert tesznek rola, hogy az emberek csak a sajat erdekeiket nezzek. Sok birka meg beveszi.

2019. febr. 17. 14:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Faterjanak a volt kollegaja, 20 ev svajci munka utan tudott 100 milliot felretenni.

Mirol beszelunk.

Kedves kerdezo, ha normalis eletet akarsz, fokent anyagilag, azt csakis kint talalod meg szakmunkaskent.

Hegesztoket ruhazz be majd kint normalis pajzsba. 4-500.000 ft-ba kerul, de cserebe nem hullanak ki a fogaid, nem megy tonkre az egeszseged.

Ezt itthon csak kuporgatva tudnad kifizetni, normal munkaidos berbol.

2019. febr. 17. 14:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Hát én Szte-n végeztem gazdasági szakon és Pesten pályakezdőként keresek bruttó 400at. Plusz cafi meg bónuszok.

Nyelvismeretem van, de nem kell használni.

Nem vagyok agyonfizetve én is tudom, de ahhoz képest hogy 7 hónapja vagyok még csak a szakmában, szerintem jó.

2019. ápr. 11. 10:46
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Menj ki, ismerősöm árufeltöltőként keres Angliában 600 ezer nettó HUF-ot átszámítva, ahonnan származok még a gépészmérnökök is nettó 300 ezret keresnek 3 év tapasztalattal. Akkor miről beszélünk?
2019. ápr. 24. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!