Vannak itt olyanok, akik szoftverfejlesztő OKJ-t végeztek? Vagy szoftverfejlesztők nem szakirányú végzettséggel?
Végre valaki, aki amúgy nem lebeszélni próbál!
Hát az intelligenciát nem tudom, mennyi van, de sokat fejlődtem ebben a középiskola óta.
Továbbá ha van egy jó tulajdonságom, az a szorgalom és kitartás.
Meg régebben, ha nem sikerült valami elsőre, vagy nem úgy, vagy a többiekénél nagyobb erőfeszítéssel, akkor elkenődtem, leírtam magam. Most meg inkább úgy állok hozzá, hogy: na, nézzük meg, miben kell még fejlődnöm, hogyan csinálhatnám hatékonyabban.
Tudod itt sokan képviselik azt a nézetet, hogy fejlesztő csak akkor lehetsz, ha 8 éves korod óta csinálod, ismersz mindenféle ma divatos technológiákat, hobbiból otthon komolyan programozol valami "hobbi projekteket" stb stb. Olyan szempontból igazuk van, hogy 1,5 milliós fizetéshez már lehet, hogy ez kell.
Én csak nettó 400 körül keresek, mert nem értek ennyi mindenhez, úgyhogy informatikus szakmán belül keveset keresek, de egyébként meg örülök ennek is mert tudom, hogy más szakmában az emberek 150-200 ezerből kénytelenek megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!