Vannak itt olyanok, akik szoftverfejlesztő OKJ-t végeztek? Vagy szoftverfejlesztők nem szakirányú végzettséggel?
Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 14:42
11/23 anonim válasza:
Amúgy ne legyenek nagy illúzióid hogy egy könyvből meg lehet tanulni piacképesen a programozást.
12/23 anonim válasza:
Nekem egy gimnáziumi érettségim van és egy külföldi cégnél vagyok szoftverfejlesztő. Mondjuk én anyanyelvi szinten beszélek angolul, plusz 12 éves korom óta foglalkozom webfejlesztéssel, programozással.
13/23 anonim válasza:
Nekem sincs releváns végzettségem. Más területen van diplomám, de annak köze nincs a programozáshoz. Én a munkám során tanultam meg nagyon sok mindent.
14/23 anonim válasza:
Egy könyv jó kiinduló alap, mindenképp érdemes ilyenekbe belefektetni, de csodát ne várj tőlük, ahhoz hogy jó programozó légy, rengeteg gyakorlás, kitartás és netes utánanézés is kell.
15/23 A kérdező kommentje:
Hát 14., ezzel tisztában vagyok. :)
2019. jan. 27. 09:47
16/23 A kérdező kommentje:
Koncz Balázs könyve eddig jó.
A legelején sok új információ nincs számomra, de azért valamennyi már ott is van.
Tetszik, hogy sok gyakorlófeladat van már a legelején és eddig érthetőbbnek tűnik Reiter könyvénél. Meg azért jóval korszerűbb.
2019. jan. 27. 15:20
17/23 anonim válasza:
Miért tanul valaki magyarul programozni?
18/23 anonim válasza:
Szerintem ha túl jutottál a hello World szintjén akkor minél előbb kezdjél dolgozni aztán úgyis beletanulsz. Én azt mondom idő pocsekolas évekig "hobbi projekteket" csiszolni, ahelyett, hogy elmennél dolgozni.
19/23 A kérdező kommentje:
Nagyon sokan mondják, hogy egyedül, elszántsággal el lehet helyezkedni.
Tudomásul vettem, hogy nem könnyű.
Meg is próbálok majd hamar elhelyezkedni
2019. febr. 3. 10:41
20/23 anonim válasza:
Igazából csak meg kell találnod a megfelelő céget. Én pl alig tudtam valamit amikor a munkahelyemre jöttem, de volt és most is van olyan aki egyáltalán nem ismerte a használt nyelvet. Kollégák betanították. Sokkal többet számít, hogy megfelelő hozzáállásod legyen és persze jó képességeid (intelligencia).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!