Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vannak itt olyanok, akik...

Vannak itt olyanok, akik szoftverfejlesztő OKJ-t végeztek? Vagy szoftverfejlesztők nem szakirányú végzettséggel?

Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 14:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy ne legyenek nagy illúzióid hogy egy könyvből meg lehet tanulni piacképesen a programozást.
2019. jan. 26. 15:47
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem egy gimnáziumi érettségim van és egy külföldi cégnél vagyok szoftverfejlesztő. Mondjuk én anyanyelvi szinten beszélek angolul, plusz 12 éves korom óta foglalkozom webfejlesztéssel, programozással.
2019. jan. 26. 16:26
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem sincs releváns végzettségem. Más területen van diplomám, de annak köze nincs a programozáshoz. Én a munkám során tanultam meg nagyon sok mindent.
2019. jan. 26. 19:36
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy könyv jó kiinduló alap, mindenképp érdemes ilyenekbe belefektetni, de csodát ne várj tőlük, ahhoz hogy jó programozó légy, rengeteg gyakorlás, kitartás és netes utánanézés is kell.
2019. jan. 26. 19:40
 15/23 A kérdező kommentje:
Hát 14., ezzel tisztában vagyok. :)
2019. jan. 27. 09:47
 16/23 A kérdező kommentje:

Koncz Balázs könyve eddig jó.

A legelején sok új információ nincs számomra, de azért valamennyi már ott is van.

Tetszik, hogy sok gyakorlófeladat van már a legelején és eddig érthetőbbnek tűnik Reiter könyvénél. Meg azért jóval korszerűbb.

2019. jan. 27. 15:20
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Miért tanul valaki magyarul programozni?
2019. jan. 27. 17:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ha túl jutottál a hello World szintjén akkor minél előbb kezdjél dolgozni aztán úgyis beletanulsz. Én azt mondom idő pocsekolas évekig "hobbi projekteket" csiszolni, ahelyett, hogy elmennél dolgozni.
2019. jan. 27. 23:58
 19/23 A kérdező kommentje:

Nagyon sokan mondják, hogy egyedül, elszántsággal el lehet helyezkedni.

Tudomásul vettem, hogy nem könnyű.

Meg is próbálok majd hamar elhelyezkedni

2019. febr. 3. 10:41
 20/23 anonim ***** válasza:
Igazából csak meg kell találnod a megfelelő céget. Én pl alig tudtam valamit amikor a munkahelyemre jöttem, de volt és most is van olyan aki egyáltalán nem ismerte a használt nyelvet. Kollégák betanították. Sokkal többet számít, hogy megfelelő hozzáállásod legyen és persze jó képességeid (intelligencia).
2019. febr. 3. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!