4 órás bejelentés esetén kötelezhet e a munkáltató számlanyitásra illetve utalásos kifizetésre?
"9: Nincs ingyen a számlavezetés." "ahhoz jópár feltételnek kell teljesülnie, hogy ingyenes legyen a számlavezetés."
Nekem meg ingyen van, feltétel nélkül, senkit nem érdekel, ha te olyan bankhoz mentél ahol fizetni kell.
Vagy csak nem tudsz róla.
"Senkit nem érdekel"
De, érdekel, ennyi erővel meg az nem érdekel senkit, hogy neked hogy van.
Nyilván nem írtad le a bankod nevét meg a számlacsomag nevét, pedig nem lett volna bonyolult a flegma beszólásod helyett azt írni és érdemben válaszolni meg segíteni a kérdezőt!
"Vagy csak nem tudsz róla."
Miről nem tudok? 5 éve vagyok a banknál nincs számlavezetési díj és semmi kötelező költség van, feltétel nélkül.
Gránitnál, Magnetnél, de még az MKB-nál is van olyan számla ami ingyenes lenne a kérdezőnek, úgyhogy felesleges pörögnöd ezen.
"az nem érdekel senkit, hogy neked hogy van"
Attól nem lesz fizetős valami mert te tudatlanságból vagy egyéb okból fizetsz valamiért ami ingyen is elérhető.
Nem pörgök, hanem érdeklődöm.
Tudod, értelmes ember kérdez, vagy szerinted ez tilos? Főleg itt a gyakorin?
Én az MKB-ra kerestem rá így hirtelen a háromból.
Azt írtam be, MKB ingyenes számlacsomag.
Az első 5 találat: 5-ből semmi.
Linkeld kérlek azt a bizonyos ingyenes számlavezetést.
Innen-onnan hallott információk nem kellenek, konkrét tényeket szeretnék, mert ha létezik ilyen, én is váltok.
De a fentiek alapján kétlem.
Na megnéztem még a Gránitot, de a nyakamat tettem volna rá, hogy ostobaságot írsz.
És valóban.
Te nagyon nem látod át a dolgokat, és hallasz egy szót, de a részleteknek nem nézel utána, az apró vbetűt nem olvasod el.
Említettem ugye korábbi hozzászólásomban, hogy pl e-bankból utalok mindent, ez nekem ingyen van.
Boltban kártyával vásárolok, ezért sem vonnak le semmit.
Meg adott a 2 ingyenes kp-felvét havonta.
De van számlavezetési díj.
Erre te jössz azzal, hogy semmi feltétel nincs és minden totál ingyen van.
Nem, nyuszika, semmi sincs ingyen, ezt jó, ha megtanulod.
A számlaNYITÁS ingyen van, amúgy kb mindenhol, hiszen az a céljuk, hogy az ügyfelük legyél.
De nézd csak meg a Gránit Bankodnál, amit ajánlottál, hogy bizony nem kicsit ráfizetéses a nulla forintos számlavezetési díjas számla.
Én csak a számlavezetésért fizetek, másért nem.
Itt az valóban ingyenes, cserébe viszont minden egyes átutalásért lehúznak, csoportos beszedésért szintén lehúznak (máshol ez is ingyenes), lehúznak a kp felvételért, és az SMS-ért is (nekem ez mind-mind ingyen van)
Na ennyit erről.
Nem mélyedek bele ennél jobban, de flegmáskodás helyett most megpróbálhatnál tényekkel jönni.
Én ezt tettem.
Olvasni tanulj meg először, ezt írtam:
"Gránitnál, Magnetnél, de még az MKB-nál is van olyan számla ami ingyenes lenne a kérdezőnek, úgyhogy felesleges pörögnöd ezen."
A kérdezőnek ingyenes, nem annak aki havonta 1 milliót utalgat.
"minden egyes átutalásért lehúznak"
A kérdező nem utalni akar, normál ember szintén nem utal, mert bankkkártyával is lehet fizetni amiket te felsoroltál. Mellesleg havi 50 ezer utalás/csoportos beszedés költsége 150 Ft, ami sokkal kevesebb mint amit te valószínűleg fizetsz havonta számlavezetésre, de ha haladnál a korral akkor kártyával fizetnél akkor még ezt a 100-150 Ft-ot ios megspórolhatod.
"lehúznak a kp felvételért"
Nem húznak le 150 ezer felvétele ingyenes, mint ahogy bármelyik banknál. És itt szintén képbe jön a kérdező aki ingyen kiveszi a 150 ezret havonta és fizetheti a számlákat úgy ahogy eddig. Nincs plusz költsége még havi 100 Ft sem.
"és az SMS-ért is"
Az iSMS ingyenes ha haladnál a korral, vagy nincs mobilod? Mellesleg az SMS nem egy kötelező szolgáltatás.
És még nem is tértem ki arra, hogy a számlán mindig kell tartani némi vásztartalékot, más banknál ez nem kamatozik semmit, itt mert 100 ezer is kamatozik havonta 160 Ft-ot kamatadó levonása után. Tehát még ők fizetnek.
Na akkor kezd előlről, és nézd meg a honlapot, mert ezek, amiket írtál, nincsenek ingyen.
Nagyon szeretnéd, ha igazad lenne, de attól, hogy ilyen stílusban kommunikálsz, még nem lesz igazad!
Sok sikert a szövegértelmezéshez!
Továbbra sem kaptunk konkrét linket háromszori kérés ellenére sem, ez elég sokmindent elárul.
Mi nincs ingyen? Számlavezetés ingyenes, feltétel nélkül. Havi 150 ezer felvétele ingyenes. Ez amúgy minden banknál. Az iSMS szintén ingyenes. De opcionális amúgy is az SMS. Utalás/beszedés 0,03%, tehát 50000 Ft rezsi az kemény 150 Ft. Kártyával vagy csekken fizetve ez is ingyenes.
Milyen linkről beszélsz?
Havi kamat 100 ezer forintonként meg 160 Ft:
Te elolvasod egyáltalán?
Mert én most böngészem a hirdetményt.
Nem ingyenes a kp-felvétel!
Nem ingyenes az átutalás!
Az eredeti kérdés az volt, hogy hogy juthatna hozzá a kérdező ingyen a pénzéhez.
Akkor ne okoskodj, hogy ez CSAk ennyi, az meg CSAk annyi.
Nem sok pénz a 20 Ft meg a 150 Ft, de pénz, és ez már azt jelenti, hogy nem ingyenes.
Mire fel vagy ilyen flegma?
mi ez a kérdés, hogy milyen linkről beszélek?
Olyanról, amit kb negyedjére sikerült belinkelned, csakhogy nem azt mutatja, amit te állítasz.
Eleve ez a kérdés, hogy "Milyen linkről beszélsz?", komolyan mondom, mint egy 12 éves, aki nem tudja elfogadni, hogy nincs igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!