Mennyi az átlag kereset normálisan bejelentve 2019-ben ügyfél-szolgálatosként?
3 év ügy-félszolgálatos tapasztalatom van de dolgoztam több mint egy évet értékesítőként, fél évet termékadminisztrátorként, illetve másfél évet raktárosként is.
Érettségim és középszintű gazdasági informatikus okj-s bizonyítványom, illetve jogosítványom is.
Korábban 190 000 Ft-ot kerestem. Több mint fél éve járom a helyeket (főként webáruházakat) de 150 000 ft-nál sehol nem akarnak többet adni bejelentve. Illetve a cégek 80%-ban vagy nem akarnak bejelenteni, esetleg mininál bérre akarnak bejelenteni, vagy csak részmunkaidőben.
Csak a héten 3 helyen voltam ahol a "bejelentés" szóra is húzták a szájukat.
[link] kamu adatnak tűnik, 250 000 - 300 000 ft-ot ír ami azért szerintem enyhén túlzás.
Szia!
Nem kamu, viszont ahhoz kell nyelvtudás is, illetve érdemes multinacionális cégnél lenni. Az IT-s üsz-nél pl. a legmagasabbat a TATA adja, ott két nyelvvel 480 bruttó körül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!