Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Az nagyon rosszul néz ki, mi,...

Az nagyon rosszul néz ki, mi, hogy nem fejeztem be az egyetemet?

Figyelt kérdés

Életem legrosszabb döntése volt, hogy belekezdtem.

70-80 ezerért, mint most gürizni, el tudtam volna menni előtte is...

Viszont ezt hogyan kell beírni bárhova is?

2019. jan. 22. 02:05
 1/7 A kérdező kommentje:

Egy tárgy miatt nem tudtam megcsinálni... Plusz egyéb gondok.

Ez tudom, hogy nagyon gáz, de nem tudok mit csinálni...

2019. jan. 22. 02:19
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem kell beírni. 70-80 ezerért gürizni sitteseket vesznek fel, mivel már a minimálbér is több ennél. Ilyen helyen meg nem kérdezik azt se senkitől, hogy kinek vágta át a torkát.
2019. jan. 22. 02:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Ez erőt ad :)
2019. jan. 22. 02:44
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Keresni kell egy szakmát ami csinálni akarsz és kitanulni. Elárulom egy jó szaki lazán megkeres annyit, mint egy diplomás, a világ nem az egyetmek körül forog, sőt...
2019. jan. 22. 06:33
 5/7 TappancsMancs ***** válasza:

Kérdező! A 4-es válasz nagyon igaz és ha van érdeklődésed valamilyen szerelési munkához, akkor azokkal bizony jól lehet keresni. Csak fontold is meg. Ha érdekel és szeretnéd is jól csinálni azzal jól tudsz járni.

Nem értem a 4-es válasz állását, lepontozta valaki valamiért?

2019. jan. 22. 14:01
 6/7 A kérdező kommentje:
40 kilós lányként nem fog semmi szerelést vállani, vagy asztalos lenni stb.
2019. jan. 22. 14:17
 7/7 TappancsMancs ***** válasza:
77%

Kedves 6-os, nem tudni hányan ültök ott kérdezőként, de a kérdésben nincs senkinek sem a neme és fizikai jellemzői, továbbá a kérdés egyes szám első személyben van, míg a 6-os válasz egyes szám harmadik személyben. Ugye a kérdés mint "én" kérdezek hangzik el, a 6-os válasz meg mint "ő".

Ezek szerint elképzelhető, hogy a kérdezők pontozták le a 4-es választ, mert olyat mert kellő információk nélkül válaszolni valaki, ami egy nagyon is életképes lehetőség a kiírt kérdésre.

Én is inkább valami továbbképzés mellett vagyok, de ha nagyon bele akarja írni az a valaki, akkor egy nagyon alacsony fizetésű helyre pályázva tényleg elég simán kihagyni az egyetemi éveket, úgy mindenestől, mert valószínűtlen, hogy lenne bármi jelentősége.

Egy jobban fizető állás esetében, ahol számíthat még egy fél egyetem is, ott bele lehet írni, hogy egyetem ettől eddig és mondjuk családi vagy egyéb okokból nem tudtad elvégezni. Általában diszkrétek annyira a felvételiztetők és nem fogják ezt firtatni. És egyébként is el lehet ilyet mondani, nincs benne semmi, előfordulnak ilyenek és igazából egy egyetlen tantárgy miatti elcsúszás sem olyan rossz, hiszen a legtöbb ember közelébe se kerül egy egyetemnek.

Egyébként egy be nem fejezett egyetem miatt azért ne add le ilyen kis fizetésű állokra! Túlzás!

2019. jan. 22. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!