Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Készülök Mester szakra! Most...

Készülök Mester szakra! Most fejeztem be az Egyetemet. Ilyenkor miket vesznek figyelemben a mesterszak felvételin? Tehát mik számítanak pontnak? A diploma eredménye? Nagyon nem vágom ezt. :D

Figyelt kérdés

#iskola #egyetem mester szak
2018. jan. 19. 12:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vágod, akkor mondjuk nézz utána. Amúgy a mesterszak meg az egyetem szavakat nem kell nagy betűvel kezdeni.

A válasz a kérdésedre: minden egyetemen, minden szakon eltérőek a követelmények. A felvi.hu honlapon (nyilvánvalóan ismered, ha már elvégeztél egy alapképzést) és az adott kar/szak honlapján részletesen le vannak írva ezek a dolgok. Mindenhol máshogy adódik össze a pontszám, és a legtöbb helyen van szóbeli felvételi is, amire szintén pontok járnak. Úgyhogy ennek vagy nézz utána magadtól, vagy legalább írd le, milyen szakról van szó.

2018. jan. 19. 12:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Te tuti nem jartal egyetemre.
2018. jan. 19. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!