Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek is erkölcstelen...

Szerintetek is erkölcstelen sztriptíztáncosnak lenni?

Figyelt kérdés

Nos, már régi vágyam az hogy belekezdjek egy ilyen karrierbe.. Többször felvetettem a szüleimnek, de azt mondják hogy ez nem egy erkölcsi munka, hisz technikailag egy k**va lennék (igazából most is az vagyok lol). Meg hogy elvileg nagyon jók a jegyeim, simán bekerülnék egyetemre is.

Azonban véleményem szerint az egyik legszórakoztatóbb munka az a sztriptíztáncos(nő), és sokkal jobb mint pl. egy orvosnak lenni.

A testem megvan hozzá (volt brazil fenékfeltöltésem is).

Tisztában vagyok azzal is, hogy néha-néha prostitúciót kell vállalnom, azonban számomra ez nem olyan nagy probléma, hisz elég gyakorlott vagyok már alapból is. Sőt! Akár még kedvezményeket is tudnék adni, pl. csoportos kedvezmény.

Minden estre nagyon elhivatott vagyok ilyen téren, és szerintem egyáltalán nem egy "piszkos" szakma.

2019. jan. 21. 16:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Büszke lehetsz rá, hogy így többet keresel, mint más tisztességes munkával. A szüleid is...Valaki tanul egy csomót és úgy keres sok pénzt, szerintem annak van oka büszkének lenni magára. Ilyen munkával kb bárki tudna pénzt keresni, mivel még a kövér, idősödő, nem túl vonzó nőkre is gerjednek bizonyos férfiak. Ehhez semmihez nem kell érteni.
2019. febr. 16. 19:14
 12/18 A kérdező kommentje:

de irigy itt valaki..

tudod mennyit gyakoroltam itthon a mélytorkozást? tudod hányszor hánytam be miatta majdnem?

én is rengeteget tanultam, hidd el..

2019. febr. 23. 09:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a legmenőbb szakma! Nagyon menő vagy! Csak irigykednek!
2019. febr. 23. 22:50
 14/18 anonim válasza:
Azóta mizu?
2020. szept. 29. 23:37
 15/18 anonim válasza:
Én is az akarok lenni 😍
2020. okt. 3. 22:24
 16/18 anonim válasza:
en is
2020. okt. 3. 23:29
 17/18 anonim válasza:
Te mikor szeretnél?
2020. okt. 3. 23:59
 18/18 A kérdező kommentje:

hellokak

igen azota is ezt csinalom, nagyon jol meg !! ha ezt akarjatok csinalni akkor mindenkepp gyertek becsbe mert itt nagyon sokat lehet keresni

2020. okt. 23. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!