Hogy lehet egy 3 gyereke anyuka ennyire erkölcstelen?
Ha ez ma nem velem történik és elmesélik nekem kinevetem az illetőt, hogy ilyet kamuzik....
Felszálltam a repülőre, ahol az emberek 70%-a magyar volt. Középső sorban a szélén ültem, a szélső sorban meg últ egy család: anyuka, apuka, 2 kicsi lány meg egy 8-9 éves kisfiú. Had ne mondjam az anyuka végig engem figyelt, mosolygott rám, haját dobálta, lehajolt direkt úgy megigazítani a kislánya nadrágját, hogy fenékkel mellettem, direkt “meglökött”, majd a vállamhoz ért és mosolyogva “ne haragudj”. Szemmel láthatóan bejöttem neki és ezt ki is mutatta, és ha még ez nem lett volna elég mikor szálltunk le visszanéztem, és pont rámnézett ő is és kaccsintott egyet.
Kérdem én, hogy viselkedhet valaki így 3 gyerekes anyukaként?
Láttam én már ennél extrémebbet is.
"jártam" egy 35 éves nővel akinek gyere volt kis gyereke.
A lényeg annyi, hogy miközben keféltem ott volt az ágyban a gyerek is, de őt ez egyáltalán nem zavarta én meg nem is tudtam, hogy ott van.
Fehérmájú nők mindig is voltak.
Nem lehet tudni, miért tette, szerintem ítélkezni is felesleges, mert sehova nem vezet.
Eddigi életem nagy részét én is mindig ítélkezéssel, mások erkölcsi minősítgetésével töltöttem és lassan rájövök,hogy ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!