Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy lehet egy 3 gyereke...

Hogy lehet egy 3 gyereke anyuka ennyire erkölcstelen?

Figyelt kérdés

Ha ez ma nem velem történik és elmesélik nekem kinevetem az illetőt, hogy ilyet kamuzik....

Felszálltam a repülőre, ahol az emberek 70%-a magyar volt. Középső sorban a szélén ültem, a szélső sorban meg últ egy család: anyuka, apuka, 2 kicsi lány meg egy 8-9 éves kisfiú. Had ne mondjam az anyuka végig engem figyelt, mosolygott rám, haját dobálta, lehajolt direkt úgy megigazítani a kislánya nadrágját, hogy fenékkel mellettem, direkt “meglökött”, majd a vállamhoz ért és mosolyogva “ne haragudj”. Szemmel láthatóan bejöttem neki és ezt ki is mutatta, és ha még ez nem lett volna elég mikor szálltunk le visszanéztem, és pont rámnézett ő is és kaccsintott egyet.

Kérdem én, hogy viselkedhet valaki így 3 gyerekes anyukaként?

2018. dec. 28. 18:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Figyu, könnyen lehet, hogy az a 3 gyerek 3 különböző apukától van. :D
2018. dec. 28. 18:37
 12/17 anonim ***** válasza:
68%
mitől lesz másabb, csak mert háromszor leellett? ha előtte k-va volt utána is az marad. csak max egy kicsit lógóbb csöcsökkel és tágabb pnával. meg három idegesítő poronttyal akik miatt tartós kapcsolatra úgyse fog kelleni már senkinek, szóval a helyében én óvatos lennék nehogy a férjem kibssza azt a nagy sgemet.
2018. dec. 28. 18:42
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
mindegy, mit lát az a két kislány az anyjuktól, ígyis úgyis ripancok lesznek
2018. dec. 28. 18:47
 14/17 anonim válasza:

"Felszálltam a repülőre, ahol az emberek 70%-a magyar volt."

És ez most őszintén, miért lényeges? :'D

2018. dec. 28. 20:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Azért, mert a 30%-a nyilván more volt.
2018. dec. 28. 20:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Biztos mentek Kanadába :D
2018. dec. 28. 21:02
 17/17 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a kérdező csak villogni akar azzal, hogy felfigyelt rá egy rbanc. Nem te vagy az egyetlen kérdező szóval higgadj le!
2018. dec. 28. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!