A kínai éttermeknek miért éri meg ez?
Figyelt kérdés
Több éve a környékemen van egy kínai, de ez a legtöbb kínai kajáldára igaz, hogy egy adag étel (bármilyen hús+köret) 700-800forint . Mégis mi hasznuk van ezen? Hogyan éri meg ez nekik így? Budapestről van szó, számlát is adnak.2019. jan. 17. 12:31
11/13 Mansour válasza:
Egy adag ilyen kaja anyagköltsége 200-300 Ft között van.
12/13 anonim válasza:
A kínai éttermek (illetve bármi más, ruhabolt, akármi) legnagyobb részének teljesen mindegy, mekkora a forgalom, nem ebből a célból működnek.
13/13 anonim válasza:
"Keletibe már találkoztunk vegyesvàgott savanyúsággal is helyettesítőnek nem csak káposztával. "
Jajjjj :D :D
Amúgy, hogy a kérdéshez is hozzászóljak - bár nagyjából meg lett válaszolva, hogy olcsó a rizs meg a tészta, a hús meg akkora bundában van, mint a jegesmedvék - nem mindegyik kínaisnak éri meg: a környékünkön 2 kínais is becsődölt, Bp. belváros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!