A gyerek lehet ok, ha valakit nem vesznek fel sokadjára sem sehova, közben meg másokat igen és főként végzettségéhez passzoló munkákat nézeget meg olyat, amihez érettségi és egyebek kellenek?
" gyerekenkénti 3 éves nyaralást,"
A párhuzamosság miatt ez nem igaz. Nem tolják ki az időt ha 2-3 gyerekkel együtt vagy otthon. Szóval pl 4 év alatt 2 gyerek is kényelmesen belefér, nem kell arra 6 év.
Ha nagyon kell a pénz akkor a legkisebb 2 éves korától lehet dolgozni, mert a gyes tényleg kevés. Addig jár a GYED. Nekünk két gyerek után gyed+gyes+csp+adókedvezmény összesen 232 ezer forint. Ha szűkösen is de ki lehet belőle jönni, csak jól kell beosztani!
Hát én úgy vagyok vele, 5 hónap múlva jár le a gyed, már elkezdtem keresni ma hál istennek 4 helyről hívtak és egyik a szakmámba vág :D
Bár maradhatnék itthon, mert van 1 millió ft erre az időre a számlán, de 3 éve vagyok itthon és van olyan, hogy az ember szeretne már menni dolgozni meg ugyanakkor maradna is itthon.
Én legutoljára a motivációs levél végére odaírtam, hogy igen van családom, gyerekem meg segítségem is, gyerekem nem lesz bölcsis így nem én leszek vele táppénzen szóval az, hogy valaki kismama még nem kell megbélyegezni mivel nem tudhatod kedves főnök (aki írt ide), hogy kinek milyen háttere van.
Illetve vannak terveim és attól, hogy a párom dolgozik és jól is keres (rendőr 15 éve) még nem jelenti azt, hogy attól, mert szültem, itthon kell ülnöm az idők végtelenségéig :)
Persze, én ezt megértem.
Amúgy volt itt valaki, aki írta, hogy nem vagyok köteles elmondani, hogy gyerekem van, de hát csak kiderül, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!