Mennyit keresnek irakban a magyar rendészek?
Azért, mert pongyolán fogalmaztam, biztos lehetsz benne, hogy ténylegesen nem a seggem meresztem, hanem megcsinálok olyan dolgokat, amikhez más hozzá se tudna szagolni, fel se fogja. És ezért fizetnek nekem, mert erre szüksége van a cégnek.
Amit mondtam, csak arra értettem, hogy nem kell fegyverrel a hátamon ugrálni, gyakorlatozni, közben meg várni, hogy mikor puffantanak le.
Viszont haza is akkor megyek, mikor úgy gondolom, hogy végeztem aznapra a munkával. Senki nem kéri számon közben, csak a végén, de akkor igen. Hogy meglett-e csinálva határidőre, vagy nem.
Pedig bizony ez sok esetben így is van. Mit százezreket. Milliókat!
Csak épp nem mindenkinek. A nagyfőnökök, politikusok stb. haverjainak.
És egy tanult ember számára a mai világban kiábrándító lehet, mikor azt látja, hogy nulla senkiket tesznek a feje fölé nagyfőnöknek. Mert csak. Jó, nem mind ilyen, de van elég.
Persze annyira azért nem érdekel, mert én úgy is meg tudok élni, hogy csak a saját szaktudásomat használom, bár Porschém meg villám ebből sose lesz. De én meg tudok ezzel békélni. Ha még kajára se futná, na az lenne a dühítő.
Azt katonai rendésznek hívják....
A fizetésük pedig nem ismert,szóval itt sok okosságot nem fognak neked erről írni.
Mert a többség csak találgat.
Nem.
Sanyi univerzális, ő bármely munkakörnyezetben fellelhető.
Hogy úgy mondjam, mindenhova kell egy Sanyi.
Itt látható Sanyi munka közben:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!