Mennyit keresnek irakban a magyar rendészek?
Láthatod, hogy Irakban összesen 3 db katona volt kint 2010-ben, azok közül is nyilván egy a parancsnok, egy a helyettese, a harmadik meg a Sanyi. Irakból hivatalosan már közvetlenül a 2006-os választások után kivonultunk, kb. az egyetlen szimpatikus húzása volt a Gyurcsány rezsimnek.
De Afganisztánban se sok jó néz ki nekünk, tekintve, hogy Trump bácsi most jelentette be, hogy az amcsik fogják magukat és hazahúznak. Na, ha figyelembe veszed, hogy eddig is csak egy kb. 40 kilométeres körzetet tudtak ellenőrizni a főváros körül és még így is hetente robbantgatták őket, el lehet képzelni mi lesz, ha az amcsik kimennek.
A fizetés meg... ezek nyilván bruttó összegek, mert nettót nem is lehetne megadni, az sok mindentől függ, pl. a gyerekek számától. Namost ehhez annyit, hogy én nagyjából-egészéből 600k bruttóért meresztem a seggem egy irodában Magyarországon a lakóhelyemen, kb. akkor megyek haza munkából mikor akarok, nem a sivatagban számolom a falon a legyeket egész nap. Irigykedjek a főtisztjeik akár 800k bruttójára...? Ahova nyilván csak a legkiválóbb Karádi őrmestereket küldik ki amúgy is, mert sok hely meg nincs :P
A testőri fizetés az már ehhez képest valamivel szebb pénz, nekem mondjuk nem kéne ilyen áron, persze nem is lennék rá alkalmas. Annyi baj legyen!
"Namost ehhez annyit, hogy én nagyjából-egészéből 600k bruttóért meresztem a seggem egy irodában Magyarországon a lakóhelyemen"
Ajánlj már be engem is légyszi.
Hát ha értesz valami speckó dologhoz egyetemi végzettséggel, szakirányú továbbképzésekkel, minősítésekkel, nyilván találsz ajánlás nélkül is ilyen helyet, ez még nem a legjobb a szakmában, nem valami nagy multi.
Mert ahogy a testőrök nyilván a legjobbak a saját szakmájukban, én is elég jó vagyok az enyémben, nem csak "odaraktak".
Az odarakás az inkább a felső vezetőknél van, azok körbe is röhögik a testőrök pénzét is, cserébe nem is kell érteniük semmihez, csak kapcsolatokkal rendelkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!