Gyerekkori álmom, hogy köztisztviselő legyek, de diplomával is csak nettó 120 a fizetés, amiből nem fogok tudni megélni. Érdemes ezt a pályát választanom?
És neked mit jelent az, hogy "köztisztviselő"?
A postás is az, meg a haverom is, aki jogi diplomával, katonai ügyészségen dolgozik. Sőt, a minisztériumi dolgozók is azok, meg a ...
Szóval nem csak a kormányablakos néni a szint.
Olyan szakmát érdemes választanod, aminek a mindennapjait el tudod viselni, ne adj' ég inspirálónak tartod.
Szóval előbb azt kell tisztáznod magaddal, hogy mit képzeltél el. Aztán azt, hogy havi 120ezerért is oké-e. Ha igen, akkor hajrá, ha nem, akkor újratervezés!
Gyerekkori álmom hogy űrhajós legyek, focista, számítógépes játék tesztelő, vagy építész (imádtam LEGOzni).
El nem tudom képzelni micsoda sanyarú gyermekkorod volt, hogy az volt az álmod, hogy köztisztviselő legyél.
#2, a postás köztisztviselő?
Na nemá'.
Legfeljebb közfeladatot ellátó személy.
Az nem ugyanaz.
Mindig is érdekelt, hova lett végül Kádár János koponyája. Eddig azt hittem, hogy a 2000-es évek elején a sírt feltörő emberek rövid úton a kukába továbbították azt, de ezek szerint plugolták a netre és azóta sugároz!
Persze nem biztos, hogy ezen meg kéne lepődni, biztos volt jó elvtársként látogatáson Csernobilban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!