Havi 500 ezer csak szerintem nem sok fizetés?
Figyelt kérdés
Jó a magyarok többségének igen, de ha az embernek a nulláról kell ingatlant, autót, megtakarítást összerakni akkor ez nagyon kevés.
A vicc, hogy itthon ez extra fizetés.
2018. dec. 3. 20:20
21/22 anonim válasza:
"Ne abból induljon már ki senki, aki kimegy melózni magyarként... :)"
19, pont nem ahhoz viszonyítottam. ;)
Hanem tisztában vagyok az azonos pozícióban dolgozó anyavállalati kollégák fizetésével. Ők se boldogulnak jobban, gyorsabban, hiába keresnek jóval többet, mert ott másra megy el arányosan több. IT szektor egyébként...
Pl.: egy akkora lakás, mint ami itt 40-50 millió (új építésű 3+nappalis), "ott" 180 misi, a fizetés pedig úgy aránylik, hogy az itteni 500 a kinti 1,5 misihez.
22/22 anonim válasza:
Az jó fizetés lenne már. Amúgy asszem talán nem feltétlenül van annyi, ami soknak tekinthető, amit ne lehetne elkölteni. Tehát pl bővíted a lakást mégegy gardrób szekrénnyel, hogy legyenek új ruháid. Elmész fodrászhoz, veszel egy nyaralót az egyik tó partján, meg tó partján is; páros napokon piros kocsival jársz, páratlan napokon kékkel, veszel magadnak 5 kutyát, és mindegyikhez felbérelsz egy embert, aki megsétáltatja, meg megeteti, úgy, hogy meg is veszi a kaját. Előfizetsz drága tv-csomagokra; sokat beszélsz telefonon, adakozol a rászorulóknak, nemtom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!