Miért örül valaki ha 300. 000-es munkáltatói bérhátralékból 2 hónap után megkapott 100at? Normális? 2 hónapja vár a bérére nem kapja meg és még ő örül?
Miért, és minek örül az az ember, akinek a munkáltatója 2 havi bérrel tartozik, 2 hónapos csúszásban van, összesen 2x 150 = 300E NETTÓ bérrel tartozik.
És a munkatárs örül mint majom a farkának mert tegnap 100-at megkapott.....
De jó! Tartoznak neki 300-al, és ő 2 hónap után megkap 100-at, nagy nehezen a sokadik kérésre és még örül is neki....
de jó.... még a szeptemberi bérét SE kapta meg teljesen (legkésőbb okt 10ig ki kellett volan fizetni), és nov 24 van ma.
És még örül is neki. Ez normális????
"dd meg az elérhetőségeit szívesen felhívom, vagy írok neki"
nem adom meg.
pedig szívesen beszélgetnék vele... legalább elmondhatnád, hogy melyik ez a remek, hely:)
de amúgy is nem értem mit kell rinyálni, ha nem tetszik felmondasz azt mehetsz a gyárba:)
" ha nem tetszik felmondasz azt mehetsz a gyárba:)
"
Így van. Ezért nem mondok fel.
"legalább elmondhatnád, hogy melyik ez a remek, hely:)"
10 ből 9 alapítványi iskola pont ilyen. Van az országban kb 150 ilyen intézmény annak 90%-a egy trágya.
Na de ööööö akkor a kérdést se sikerült felfogni. Én is itt dolgozom de a kérdésben leírt eset nem velem történt.
De igaz én is itt vagyok. Itt voltam 10 éve itt leszek 10 év múlva is (már ha ez a trágyadomb még meglesz 10 év múlva).
Hát lehet úgy van vele még mindig jobb ez mint közmunkázni. mert ha innen elmenne hova is mehetne? Ahova én. A közmunkába max.
Hidd el ha lenne hova mennie már rég itt se lenne.
Miknt ahogy én se.
De ugyan hova...
"Miért örül valaki ha 300. 000-es munkáltatói bérhátralékból 2 hónap után megkapott 100at? Normális? "
Mert ő egy Balázs. Aki hagyja, és akivel meg lehet csinálni ennél többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!