Mennyit keres egy állatorvosi, Gépész, építész?
Figyelt kérdés
A fent említett 3 szakma érdekelne. Állatorvosi a cél. Ha nem jön össze mennek a másik 2 irányba. Mennyit lehet ezekkel a szakmákkal keresni?
(igen tisztában vagyok a ponthatarokkal a hivatás tudattal és az egyéb dolgokkal amikkel téríteni szoktak. Most csak a megélhetési részére lennék kíváncsi. Nagyon köszönöm)
2018. nov. 18. 13:37
1/5 anonim válasza:
Építészként mondom, hogy ezek közül azért kapsz legkevesebb pénzt és megbecsülést. Nagyon szeretem, szép szakma, meg is lehet belőle élni, de egy jobb gépész kiröhög, ha megmondom mennyit keresek. Forintosítani nagyon nehéz, számít mennyire vagy befutott. 130 körül kezdtem vidéken rajzolóként, 4 év tapasztalattal ez most 300 nettó, fővárosban lenne 350-400 körül, ha jó vagy. Jogosultság majd dob rajta nálam 100-200at, és én jó helyen vagyok, jól dolgozom. Sokan rajolnak sokkal kevesebbért. Saját vállalkozásban valamivel jobb, de sok vele a munka. Remélem segítettem.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen nagyon köszönöm.
2018. nov. 18. 15:10
3/5 anonim válasza:
Állatorvos 500 000 - 5 000 000.
Gépészmérnök MSc-vel - 250 000 - 600 000 (igen, akár csak 250 000, van ismerősöm aki 3 év tapasztalattal kap 280-at.)
Építészmérnökként kereshetsz a legkevesebbet, ha egyáltalán munkát talász...
4/5 anonim válasza:
Azt azért érdemes hozzátenni, hogy mire az állatorvos elkezd keresni egyáltalán valamennyit, nem hogy 500-at, addig mennyi időt és pénzt emésztett fel a karrierjének a kiépítése, miközben egy gépész állami finanszírozással, ha ügyes akkor ingyen elvégzi az egyetemet 21-23 éves korára (BSc vagy MSc) és már akkor elég jó fizetést a kezébe nyomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!