Állatorvosi vagy kereskedelem és marketing?
Tudom, hogy régi kérdés, azóta már lehet, hogy az egyik szakot el is kezdted.
Viszont aki esetleg idetéved, még hasznos lehet a tanács:
Szerintem semmiképpen ne az határozza meg első sorban azt, hogy melyik szakra mész, hogy milyen TANTÁRGY az, ami benne van, hanem az határozza meg, AMI AKARSZ LENNI. Fordítsd meg a dolgot: "Mi akarok lenni? Mit végeznék napi szinten szívesen?" Tedd fel a kérdést magadnak. És így döntsd el, melyik szak legyen.
Ha nem szereted a bioszt, de a végén állatorvosnak tudod elképzelni magadat, akkor nehogy már egy tantárgy visszatartson! :) Ne hagyd! Viszont, ha állatorvosként nem tudod elképzelni magadat, hogy abban dolgozol, akkor hiába szereted vagy utálod a bioszt, nem fogod jól érezni magadat. Mert meg lehet tanulni azt a tantárgyat is, amit nem szeretsz annyira, max. kissé nehezebben, mint amit amúgy imádsz.
Mindig a végét nézd, mi lesz belőle, ott mi vár. Mert ha állatorvos akarsz lenni, megéri a "szenvedés", hogy nem a favorit a biosz tantárgy (vagy akármelyik másik, ami oda kell, pl. kémia). :)
Én így dönteném el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!