Nyugis munkahely kevesebb fizetesert, vagy stresszes tobb penzert? Ti mit tennetek?
Ennél több stresszt nem tudnék elviselni, mint ami most van, így is fizikai tüneteim vannak és gyógyszer kell, hogy bírjam. De a fizetés nagyon kevés így is.
Szóval inkább egy nyugisabb, de értelmesebb meló, több pénzért. = Tanulok nyelveket és irány külföld.
Ha nem váltasz, nem tudod meg, mi lett volna a jó. Ha lehet váltani és engedik kipróbálni, akkor később is engednek majd váltani. Nálunk a cégnél szabad mozgás van. És ez nem csak HR duma, hanem valóban így van.
Aztán, ha nem jön össze akkor mi van? Mész a következő munkahelyre, ahol végre jól fogod érezni magad.
A pénz egy kényszer. Motivál is, persze. Magyarországon nincs olyan fizetés, ami ne motiválna, hogy mást csináljak! A felelősség is jó. Az is motivál és előre visz. Az is jó, hogy környezetváltozást szerzek magamnak.
De neked mi jó - azt te tudod. Én ügyfelekkel csak akkor foglalkoznék, ha tudom, hogy fél év múlva otthagyhatom az egészet a fenébe. Nagyon zárkózott ember vagyok, nem ügyfél centrikus. De hatalmas kaland lenne nekem ott helytállni.
"Szóval inkább egy nyugisabb, de értelmesebb meló, több pénzért. = Tanulok nyelveket és irány külföld."
Miért hiszi mindenki, hogy kint nincs stresszes munka? A nyugalom 2 dolog miatt van kint. Rohadtul nem érted, és nem foglalkoztat a politika.
A másik, csak magaddal vagy elfoglalva.
próbára nincs lehetőség?
1 hét, 1 hónap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!