Itt a gyakori kérdéseken mindenki királyi helyen dolgozik kiemelkedő fizetésért?
Balázska a párkapcsolatok témakörben van otthon. Aki foglalkozásügyben ír ki gyanús kérdéseket, az a munkaügyis troll. Ne keverjük őket!
A válasz: nem, nem mindenki dolgozik király helyen, és nem mondja senki, hogy Magyarországon csak olyan munkaadók vannak, akik teljes mértékben betartják a munkajogi előírásokat.
Nettó 80 ezret kapok heti 20 órára, nyugi.
De előtte étteremben dolgoztam, ahol a bevétel több mint 50%-a nem volt beütve (és azért naponta összejött az 1 milliós bevétel, mert nagyon híres helyről volt szó). A minőségellenőr látványosan le volt fizetve hetente minimum 1x, a tisztaságról ne is beszéljünk.
A munkatársak élvezettel rohantak a főnökhöz, ha valamit elrontottál, de ha ők rontottak el valamit, akkor lapítottak.
Felajánlottak már olyan munkát is, hogy 4 órára jelentenek be, napi 16,5 óra munka + nyitás/zárás (kisboltok). Mindezért kapsz egy nap 10 ezret. De csak minden másnap kell menni! Azaz 1 nap ledolgozol 2 napot.
Üdv Magyarországon! Azért én azt se hiszem el, hogy Budapesten mindenki nettó 300 ezer felett dolgozik, egyik ismerősömnél sincs ilyen, pedig informatikus a párom. A tesóm programozó, egyedül ő éri el a nettó 320 ezres fizetést, de ezért ugrania kell minden hétvégén és 12 órázik.
"ogy Magyarországon csak olyan munkaadók vannak, akik teljes mértékben betartják a munkajogi előírásokat.
"
A kkv szektorban 2018 első negyedévben volt egy átfogó NAV OMMF munkaügyi ellenőrzéssorozat és 80% volt azon helyek aránya ahol KÖZEPES és SÚLYOS munkaügyi visszaéléseket találtak.... (a kis munkaügyi visszaéléskeket csalásokat bele se vették mert akkor 100% lett volna a csaló helyek aránya!
még 1x ez NAV OMMF hivatalos adat. 10ból 8 munkahely egy CSALÓ!!!!!!!!!
Mikor ezt ide kiírtam lebalázskáztak!
Na?
Az épeszü ember menekül az ilyen helyekről, aki ott dolgozik az meg meg is érdemli, hogy hagyja magát...
Balázskát meg kár ide említeni, ő csak egy troll......
És jöhet a kedvenc kifogásom, hogy "nincs más", DE MINDIG VAN MÁS!!! ha meg nem akarsz változtatni akkor kussba viseld el!
De kerdezo, dolgoztam xarul fizetett pocsek helyeken. A kulcsszo: dolgoztam. Mult idoben.
A jelenlegi munkahelyem jobb mint az osszes korabbi egy helyen. Szoval ha valami nagyon pocsek, akkor lehetosegek szerint valtani kell.
Amit itt sokan keptelenek elhinni hogy letezik a pocseknal jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!