Itt a gyakori kérdéseken mindenki királyi helyen dolgozik kiemelkedő fizetésért?
"Amit itt sokan keptelenek elhinni hogy letezik a pocseknal jobb is."
Ja.. mert tán ezek az emberek megéltek ezt meg azt nemde? Szerinted ha valaki dolgozott már 20 helyen és mind a 20 egy nagy szar volt az kicsit nehezen hiszi el hogy lesz valaha is jobb? Nem így látod?
Én is ilyen vagyok. Voltam már ezer helyen és mind egy átverős szar volt. Most akkor menjek el a tizensokadik helyre de minek? hoyg ott is szar legyen?
Nem #11, nem ugy latom. En is lattam ezt-azt, es tudom hogy van jobb a pocseknal. Aki beletorodik a langyos tehenlepenybe az meg is erdemli.
A gond ott van hogy ha mind a 20 korabbi munkahely pocsek volt, akkor talan mas szakma/munkakor utan kellene nezni, es akkor jobb eselyed van hogy a 21 melod normalis lesz.
"akkor talan mas szakma/munkakor utan kellene nezni,"
És vajon hova a lótökbe kellek egy adott végzettséggel? Ahol most vagyok oda. Vagy még oda se ha majd engem is leépítenek ld a közszféra leépítése.
Átlagjózsinak két lehetősége van: szar vagy szarabb. Más nincs. Szopik vagy nyel. Ez a két opció van.
Az hogy jó legyen valahol na olyan nincs.
És vajon hova a lótökbe kellek egy adott végzettséggel? Ahol most vagyok oda.
Akkor valtasz.
En fel evet dolgoztam a szakmamban. Es 2005 ota dolgozom, azota kb 3 honapot voltam munkanelkuli.
Ocsem szamitastehnikai vegzettseggel meg egy percet sem dolgozott szamitogepen, megis van viszonylag jo munkaja. Nem volt konnyu, de nem is lehetetlen.
"Akkor valtasz."
Két diplomával és 4 FOSZ-szal hova a túróba váltsak? mit csináljak még két diplomát a meglevő kettő semmire se jó szar mellé?
"egis van viszonylag jo munkaja"
Ja hát ez meg a másik maszlag.. viszonylag jó persze. Hát viszonylag jó melóm nekem is van. csak jó nincs. Mi a viszonylag jó?
Szubjektív.
A semmire se jo diplomakat te valasztottad nemde?
Viszonylag jo. Fovarosban alacsony lenne a fizuja, de videken jonak szamit. Es egy ev utan nagyobb az orabere mint sokaknak akik 10 eve vannak ugyanannal a cegnel.
Es a masik amit sok magyar keptelen elhinni: nem utalja a munkahelyet. Ha o meg van elegedve, akkor legalabbis neki jonak szamit igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!