A gyakori kérdéseken miért kell hazudoznotok?
Nem szeretnék neveket említeni,meg szerintem nem is szabad.
Pár hete regisztráltam csak. Tettem fel már pár kérdést. Szex,könyvek,állatok kategoríában.
Több olyan férfi/fiú is volt akik rám írtak. De nem akárhogyan.
Amikor egy olyan kérdésem volt régebben,hogy szexkapcsolatról ki mit gondol stb stb akkor jött 3-4 férfi akik szexkapcsolatot akartak stb privátban írtak nekem. Mindenki oda írta a korát is 30-as korosztály ja meg volt egy 50körüli papi is.
Aztán nem sokkal később a könyv kategoríába amikor kérdeztem valamit UGYAN ezek a férfiak írtak, más életkort megadva.
Amikor megint írtam a szex témában akkor ismét volt aki írt és akkor már komoly kapcsolatot akart, megint más életkor, valaki közben leírta,hogy felesége/barátnője van stb.
11 felhasználó van akik írtak és mindig "másnak adták" ki magukat. Mert ugye nem tudták,hogy nekem már írtak és más-más kategoríában is tettem fel kérdést.
Az is feltűnt,hogy szerintem sokszor ugyan azok az emberek kicsit átfogalmazva,de felteszik egy nap 10x ugyan azt a kérdést. Pl van itt egy fiú aki folyton nyivákol,hogy neki nincs barátnője,ronda,de kondizik,meg a nőket csak a külső érdekli,mindenki elutasítja,mindenki a macsó csávokra bukik miért van ez? Meg van az az emberke aki a prosti kérdést 10000x felteszi mindig átfogalmazva más életkort kiaadva. Erre egyszer ráírtam. Utána a következő kérdésénél szintén. Ugyan az az emberke volt. De vicc,hogy a két kérdés alatt ugye más volt az életkor. Szóval ez is akkora kamu.
Nem értem ezt. Ide szerintem kb jár 50-60ember napi rendszerességgel és ők tesznek fel kérdéseket. Ebből aktívan válaszol 20-30 ember.
Miért kell hazudozni? Mire jó ez?
L/20
Mit vársz egy anonim oldaltól? A szex kategóriában ki vannak éhezve, még a villanypóznára is rá mozdulnak.
F/68, kisnyugdíjas.
Sajnos név nélkül ez van . Irkálhatnak minden féle hülyeségeket.
Meg minden kérdésért 3 pont jár és van aki ezért irkál ki kérdést, mert ezzel csak gyűlik a pontja, de ha még le is pontozza a válaszolókat , plusz előny neki.
Naponta többször felteszik kérdésbe hogy
- Milyen telefont vegyek.
-Milyen autót vegyek.
-Ekkora meg akkora fütyi tetszik-e a csajoknak.
Úgy hogy semmire nem jó ez , tovább kell lapozni.
Most lerántottad rólunk a leplet.
44 éves bandatag, kisnyugdíjas.
És ez miért annyira fontos neked? Nem ismerkedős oldal, egy csomó témában nem releváns a nem meg a kor. Azt a kérdést olvasod el amelyik érdekel. Mit számít ki írta ki?
0-150 F/N/E
"Nem ismerkedem neten. Es parkapcsolatban vagyok. Nem is irtam sehol se hogy ismerkedni akarok. Paran mar kombinalnak. Jezusom."
Te kombinálsz. Az ismerkedés pasizást jelent a szótáradban vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!