Ki milyen régóta van itt Gyakori Kérdéseken és mennyire vagytok aktívak itt?
Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 20:41
1/25 anonim válasza:
Kb egy éve és nagyon aktív vagyok.
2/25 anonim válasza:
úgy 10 éve vagyok itt, de a moderátorok egyszer tiltás formájában tudtomra adták, hogy többet nem kéne feljönnöm az oldalra. kb 1 év múlva írtam nekik emailt, de még akkor se engedtek vissza. összesen 3 év volt amit így kihagytam. Kb egy éve jöttem vissza azóta minden nap elég aktívan jelen vagyok.
4/25 anonim válasza:
Én 1989 óta és és minden nap itt lenni.
5/25 anonim válasza:
Valaki itt van most lenni ott ahol ki van ülve nincs hely mert okozat nem van
6/25 anonim válasza:
10 éve de volt kb.csak 1-2 évig voltam aktív. Most olyan 1-2 hónapja tértem vissza napi szinten.
7/25 anonim válasza:
Azt hiszem 2009-2010 környékén regisztráltam először. Trollkodás vétsége miatt viszont már 2x kellett újraregisztrálnom.
Változó periódusok vannak az életemben hogy mennyire vagyok aktív. Most nyáron regisztráltam a mostani nevemmel, azóta szinte ne is volt olyan nap hogy ne néztem volna fel. Nem tudom miért vagyok ilyen lelkes...
9/25 anonim válasza:
Hat, en nagyjabol 3 eve regisztralhattam fel ide, feltenni 1-2 kerdest. Viszont aktivabb felhasznaloja 2-3 honapja vagyok csak.
10/25 anonim válasza:
8 éve regisztráltam, olyan fél évig aktív voltam. Aztán pár év kihagyás, majd újrakezdtem majd megint kihagyás. Most újra aktívan használom egy éve :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!