Ki milyen régóta van itt Gyakori Kérdéseken és mennyire vagytok aktívak itt?
Figyelt kérdés
2018. febr. 7. 20:41
11/25 anonim válasza:
2011-ben regisztráltam, azóta (1-2 hónapos kihagyásokkal) naponta aktív vagyok 5-15 percet.
12/25 anonim válasza:
Kb egy hónapja. Ma este nagyon aktív vagyok, mert unatkozok, de egyébként még nem igazán szóltam hozzá semmihez.
13/25 anonim válasza:
3-4 éve megszakításokkal vagyok itt, majdnem minden nap felnézek pár oldal végett..
15/25 anonim válasza:
Kb 1 éve, és néha túlságosan is aktív vagyok. Időnként Nobel-díjas válaszokat adok, de a hülyéket szénné szoktam oltani.
16/25 anonim válasza:
Kb. 2,5 éve regisztráltam. Az aktivitásom változó.
17/25 anonim válasza:
Nem tudom, mindig mikor magányos vagyok, akkor aktívkodom a legtöbbet :) (itt vagyok szóval ja megint megöl a magány)
18/25 anonim válasza:
Kicsivel több mint fél éve, és naponta feljárok ide.
19/25 anonim válasza:
2006. decembere óta vagyok fent! Nem napi szinten, de folyamosan figyelem a kérdéseket, ha tudok, válaszolok.
20/25 anonim válasza:
5- 6 eve és majdnem minden nap "felnézek", valasuolgatok kérdésekre. Kerdést kiírni viszont ritkán szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!