Ti lecserélnétek egy nyugis munka helyet 2x annyi fizetésért?
2x annyi az 180ezer forint lenne, viszont 200% több munka lenne illetve emberek egymás hegyén hátán (ügyfél szolgálat)...
Nyugis munka meg 3ember egy irodában, de 90ezer forint...
Ti mit tennétek?
Feltéve, hogy nem írásban kell kommunikálni az ügyfelekkel, én a helyedben lecserélném.
Ezt azért mondom, mert ebben a rövid szövegben is sikerült két óriási hibát vétened ("munka hely" "ügyfél szolgálat"), nem beszélve a vesszőkről.
Gyanítom, több is lenne, ha nem huzigálná alá a szoftver pirossal az elütéseket.
De hát ilyeneken az nem segít, ha sok a hiba, azt egy magára adó vezető előbb-utóbb megunja (pláne ha nem akar ő maga melózni a korrekcióval), és rövid úton kirúg. Az meg nem jó.
Ha csak élőszóban van kommunikáció, annak még megfelelhetsz. Persze a verbális képességeid megítéléséhez nem áll minta rendelkezésemre.
"Mert a 90 ezerből történő nyomorgás nem okoz stresszt, vagy mi?"
Mondta valaki, hogy nyomorog a kérdező? Nem ismerjük a hátteret - lehet, hogy nincs gyereke, viszont van férje, aki pl. 500 ezret keres.
De az is lehet, hogy egyedül neveli a 3 gyerekét...
Én a háttér ismerete nélkül, pusztán a kérdésre válaszoltam - Te már tovább mentél és belegondoltál ezt-azt... :-)
És tudom, hogy most egyedül maradok ezzel a véleményemmel, mert a mai világban a pénz az Isten, de nem minden a pénz... Jó, ha van, meg ha tudjuk biztosítani a lakhatás, megélhetés feltételeit, de ha tönkremegy az egészsége a kérdezőnek, akkor még a jobban fizető munkáját is elveszti, oszt akkor semmi nincs... :-)
A kevesebb néha több :-)
Lehet lehúzni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!