Az mennyire gáz ha kukás akarok lenni?
A tanáraim elmondása szerint egy egész jó képességű srác vagyok , komolyabb dolgokra is képes lennék. De nekem kiskorom óta álmom abban a narancssárga ruhában a kukásautó hátulján ácsorogni. Mindent feladnék érte. Mi a véleményetek? Kell hozzá valami különösebb képesítés?
17/F
Gyerekkoromban én is kukás akartam lenni, ráadásul pont a múltkor beszélgettünk így haverokkal erről és nagyon sokunknak volt ez az "álma" akkoriban.
Egyébként nem olyan régen néztem FKF álláshirdetéseket és meglepően, sőt számomra kifejezetten maga bérért keresnek "kukásokat". Igazából itt is csomó pozíció van és nyilván ettől függően alakulnak a bérek is. De komolyan meggondolnám, hogy elmennék kukásnak még így diplomával a zsebemben is, főleg, hogy jelenleg a közelébe sincs a fizetésem egy lenézett kukáséhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!