Az mennyire gáz ha kukás akarok lenni?
A tanáraim elmondása szerint egy egész jó képességű srác vagyok , komolyabb dolgokra is képes lennék. De nekem kiskorom óta álmom abban a narancssárga ruhában a kukásautó hátulján ácsorogni. Mindent feladnék érte. Mi a véleményetek? Kell hozzá valami különösebb képesítés?
17/F
Felénk a sima kukások egy szürke kukásautóval járnak. Ráadásul nincs hozzá emelő, kézzel emelgetik a kukát és szórják be a kocsiba a hulladékot.
Általában nem épp a jó képességű emberek fordulnak meg ott, láttam már 1-2 cigót is köztük.
Ha kicsit értelmesebb vagy, akkor nem biztos, hogy jó társaság lenne az neked.
Plusz hamar kikészülsz fizikailag.
Nálunk amúgy csak a szelektívesek járnak narancssárga kocsival.
A Gansta is az akart lenni :D nyilatkozta egyszer
Amúgy sztem gáz, az ilyen melokat is meg kell csinálni
A pici fiam is lelkesen nézi őket minden héten, de azért remélem idővel kinövi. :))
Én amúgy kicsit megértelek valamilyen szinten. Gyerekként én újságot akartam kihordani. Felnőttként aztán végre kipróbáltam egyszer. Egy hét elég is volt belőle :)
Van más, jol fizető munkám de mellette jó volt kipróbálni.
Lehet neked is csak ez kéne. Tanulj tovább és próbáld majd ki valahogy ezt a régi vágyad is. Lehet neked is elég lenne belőle néhány nap munka.
Most emelték nekik a kezdő bért br. 240 000-re, a sofőrnek meg 320 000-re, 4 óra a kocsiban utazás 4 órát meg huzigálják a kukát.
Januárban emelik nekik a növekvő szakmunkás minimálbérhez viszonyítva, hogy megmaradjon a különbözet. Amennyiben igazak a hírek 180 500-ról emelik 206 000-re, így +25 500 emelést kapnak.
Összehasonlításképpen egyetemen tanszéki mérnökként br. 186e-es a fizetés!
Nem gáz, viszont nem is könnyű.
Csak gondolj bele. Esőbe, hóba, sárba, fagyban és nagy melegben is ott kell ácsorogni és a kukákat üriteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!