Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Létszámleépítés, ilyen indokka...

Létszámleépítés, ilyen indokkal lehetséges?

Figyelt kérdés

Mint ismert, a közszférában nagy tisztogatãs van, és sajnálatos módon èn is beleestem. Tudom, hogy meg volt adva a vezetőségnek el kell küldeni X embert, nem feltètlenül a munkánkkal volt gond, csak döntést kellett hozniuk.

Ettől függetlenül én rákérdeztem, miért rám esett a választás. A kérdésen nagyon meglepődtek, először tereltek jobbra-balra. Érezték rajtam, hogy nem vagyok megelégdve a válszukkal, majd csak kinyögték..... pontosan idézem: “A férjed milliós fizetése lehetővé teszi, hogy ti meg se érezzétek, ha esetleg hosszabb ideig nem találsz munkát.” Sajnos egy közös ismerettség útján az igazgató asszony nagyságrendileg tudhatja a férjem fizetését.... de azt nem gondoltam volna, hogy a döntéshozatalba egy ilyen személyes jellegű tényezőt be lehet vonni...Ez egyáltalãn nem kapcsolódik a munkámhoz, nagyon rosszul esett ez az indok. Tudom, hogy ellene nem tehetek semmit. Nem is nagyon tudtam ezt az indokot lereagálni, mert lefagytam...

2018. nov. 3. 21:31
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Napról napra jobb! 😊

Amúgy a teljesítményértékelésem majdnem elérte a 92 %-ot, szóval a munkámmal nem lehetett gondjuk. Bár ez most már lènyegtelen is, a jövőre koncentrálok, most tanulni szeretnék, jobban szeretnék figyelni a családomra és önmagamra. Egy kicsit most átgondolom az életem és kiforrja magàt! 😉 köszönöm a válaszokat!

2018. nov. 5. 18:51
 32/34 anonim ***** válasza:
Szia! Van valami fejlemény? Merre vagy most? Biztos megtaláltad a számításodat. 😊
2019. jún. 12. 21:43
 33/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedvességed! 😊 A British Petrolnál helyezkedtem el. Nagyon jól érzem itt magam, egy fiatalos, vidám csapat tagja lehetek és nagyon élvezem a multi környezetet. Ez nagyon más, mint a közszféra. Nem utolsó sorban említeném, hogy mérföldkövekkel jobban keresek és nagyobn megbecsülik a munkámat és engem is. Nagyon remélem, hogy ez tényleg így is marad, mert most elèg volt a csalódásokból.

Összességében már látom, hogy ennek pont így kellett történnie. 😊

2019. júl. 7. 21:26
 34/34 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszodat. Nekem is sikerült elhelyezkednem, de palástolom, hog elküldtek... tudom, hogy semmi sem marad titokban. Valamikor én is váltani akartam, de nem ilyen drasztikusan.
2019. júl. 8. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!